El Juvenil A s’estrena amb victòria (0-3)

Vic Riuprimer 0-3 Juvenil A

Bon inici de temporada de l’equip de Joan Sánchez i Ignasi Grabulosa, que va completar un gran partit al camp del Vic Riuprimer en la primera jornada de lliga. L’Olot va tenir el domini de la pilota tot i la pressió inicial dels osonencs. A partir del quart d’hora, el matx es va posar més de cara per als nostres futbolistes, que van desplegar-se amb comoditat a camp contrari. Així van arribar nombroses oportunitats que van deixar el 0-3 definitiu, marcador que podria haver estat més ampli si no fos pel travesser i les bones actuacions del porter local. Els gols van ser obra d’Allal, que en va fer dos, i Martí Reig.

 

I aquests són els enfrontaments previstos per aquest cap de setmana (26-27/09/2015):

agenda27-9

 

 

Leave a Reply