Res a retreure (UE OLOT 0-1 Barça B)

La Unió Esportiva Olot realitza el millor partit de la temporada, sotmet el Barça B i crea una vintena d’ocasions però un gran Ortolà evita la victòria. En la recta final, Maxi Rolón amb un bon llançament de falta dóna el primer triomf al conjunt de Gerard López, que s’ha prodigat amb poc perill a la porteria de Wilfred. Diumenge que ve, al camp del Badalona, buscarem capgirar la truita i mantenir la imatge mostrada.

Grandíssima primera meitat dels homes de Rodri, que han donat un bany de futbol, d’intensitat i d’ocasions al filial blaugrana. Ja des dels minuts inicials s’ha notat que els olotins teniem fam de victòria amb les incursions de Gato i una vaselina d’Ismael que ha rebutjat Ortolà amb una gran estirada. Rojas, Isma i Sana, amb una doble rematada claríssima, han pogut obrir la llauna però la fortuna ens ha tornat a girar l’esquena. El conjunt barceloní s’ha acostat amb comptagotes en aquest primer acte, només amb aparicions fugaces de Babunski, Dongou i sobretot Cámara, que ha fet intervenir Wilfred amb un xut que també ha rebotat al travesser.

Els de Gerard López han agafat un pèl més de possessió a la represa amb Samper al centre d’operacions. Maxi Rolón n’ha tingut una de clara dins l’àrea abans que Sana i Gato, per partida de doble, voregessin el primer gol dels de la Garrotxa. També ha entrat Alberto Perea, que en el seu segon partit ha realitzat jugades de mèrit que han estat a punt de ser materialitzades amb èxit. Quan semblava que la moneda cauria del costat local, o si més no que es mantindria la igualada, Maxi Rolón ha executat amb precisió una falta des de la frontal per avançar els blaugrana (76′). L’Olot ha continuat insistint oferint la mateixa proposta futbolística i gran perill a les botes d’Uri Santos i Lusmi, el lateral madrileny que s’ha deixat veure amb freqüència en atac. Ja en temps de descompte, Ortolà ha tret de forma providencial una falta directa de Sergio Ortiz que entrava per tot l’escaire. Avui tampoc era el dia, tot i que els gairebé 2.000 aficionats de l’Estadi han pogut gaudir d’una actuació molt complerta dels nostres jugadors. Si seguim així, la primera victòria no tardarà a caure, per exemple, diumenge a Badalona (17h). No llencem la tovallola, no ens rendirem. Sempre UEO!!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas (c), Djak, Gato, Hector, Sana (Sergio Ortiz, 72′), Ismael (Perea, 63′) i Uri. 

Barça B: Ortolà, Palencia, Rodri, Ros, Godswill, Samper (c), Maxi, Babunski (Aleñà, 59′), Dongou, Cámara i Quinti (Costa, 68′). 

Gols: 0-1, Maxi Rolón (76′)

Àrbitre: Antonio Monter Solans. Ha amonestat Djak (Olot) i Godswill, Dongou i Ortolà (Barça B). També ha expulsat l’entrenador de porters del Barça B, Carles Busquets. 

Incidències: partit corresponent a la 5a jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència de 1.920 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans de començar s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Joan Reixach i Riera. Com a grans protagonistes de la prèvia, els membres de la Coordinadora de Discapacitats de la Garrotxa han fet el passadís els jugadors, s’han fet les fotos de rigor i han realitzat el servei d’honor. 

 

Leave a Reply