Montigalà, altre cop talismà?

La Unió Esportiva Olot vol superar el moment delicat de resultats, que no de joc, en la visita al reduït escenari del CF Badalona (diumenge, 17h). En el record, el 0-4 del curs passat davant un conjunt escapulat remodelat de cap a peus i desgastat per les semifinals de la Copa Federació. Rodri torna a comptar amb tots els jugadors, fins i tot un Dieguito cada vegada més integrat, per intentar vèncer i convèncer a domicili. 

Deia Lluís Planagumà, tècnic de l’Espanyol B, en una roda de premsa post-partit que els punts no es mereixen, sinó que aconsegueixen. Podríem estar-hi d’acord, però en el cas de l’Olot, el futbol està essent especialment cruel en aquesta arrencada de lliga. Després de fer el millor partit a nivell futbolístic contra el Barça B i d’emportar-se una nul·la recompensa, cal transformar aquestes bones intencions amb punts i començar a escalar posicions a la taula classificatòria. L’escull més immediat és el CF Badalona de Manolo González, un equip que com l’Olot ha patit un canvi radical en la plantilla. De fet, de la temporada passada només hi queden Amantini, Fran Grima, Toni Lao, Grasa i Ponzio. Els badalonins hi han afegit ex-Sant Andreu com el mític porter Morales, Carroza o Ibón Gutiérrez i més poder ofensiu amb Morgado, Manu Balda, Civil o David Jiménez. I dos vells coneguts nostres com són Rubén Canelada i Sergio Maestre, que es retrobaran amb el seu ex-equip igual que Juanjo Prior, ara a les files de la UEO. El conjunt escapulat és 10è amb 7 punts i s’acaba de classificar per a la final autonòmica de la Copa Federació després de tombar l’Hospi als penals. Un sobreesforç que poden acusar els jugadors locals davant el nostre equip, amb fam de la primera victòria de la campanya. Rodri compta amb tothom i adaptarà el joc i el sistema les dimensions de Montigalà. L’hora de Dieguito, plenament recuperat, Perea i companyia, per demostrar que les estadístiques no es corresponen amb el nivell d’aquesta plantilla. I l’últim precedent, una exhibició que convida a l’optimisme. Som-hi Olot!! La primera està al caure!

La prèvia de Rodri

“Serà un partit complicat però si estem al nostre nivell tenim moltes possibilitats de guanyar. El Badalona té un estil de joc de velocitat i transicions, són un equip rocós i difícil. S’assemblen al bloc de l’any passat amb un perfil més tècnic a davant. El 0-4? Va ser molt bonic i vam tenir un gran encert, però eren altres circumstàncies, hem de passar pàgina. Penso que la falta de punteria ens està perjudicant molt, em dol haver encaixat 9 gols perquè ens caracteritzem per una gran solvència defensiva. Hem de tornar a tancar la porteria”. 

Precedents

El record més recent, i agradable, que ens ve a la memòria és el 0-4 de la temporada passada a Montigalà. Els gols de Coro, Robert, Héctor i David López ens van donar l’última victòria a domicili. Al llarg de la història, hem visitat Badalona en 21 ocasions amb un balanç de 13 victòries locals, 2 empats i 6 triomfs olotins (58-59, 59-60, 68-69. 86-87, 95-96 i 14-15). Són unes dades cedides per Pep Solés, president de l’Associació d’Exjugadors de l’Olot.

Baixes: cap

Convocatòria: per confirmar

Foto: Manel Expósito

Leave a Reply