Moritz, patrocinador oficial de la UEO

La Unió Esportiva Olot i Moritz anuncien el seu acord de col·laboració per a la temporada 2015-16. La marca catalana es converteix així en el nou patrocinador oficial del club, que lluirà el logotip de l’empresa cervesera a la màniga de la samarreta del primer equip.

El vincle entre la UE OLOT i Moritz s’inici aquesta temporada i esperem que sigui llarg i satisfactori per ambdós parts. Moritz ha volgut incorporar a la seva estratègia de patrocinis la col·laboració amb una entitat històrica i emblemàtica com la UEO que, des de la seva creació el 1921, ha resseguit una gran trajectòria. Després de proclamar-se campió de Tercera Divisió (2012-13), la UEO va ascendir a Segona Divisió B, on actualment enceta la tercera temporada de la seva història. Amb la signatura d’aquest acord, Moritz vol donar suport al principal exponent esportiu de la capital de La Garrotxa.

moritzUVE

Per a Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot, aquest acord resulta molt beneficiós: “Incorporar MORITZ com a patrocinador significa enfortir el nostre ressorgiment i arrelament com a club. És tot un honor tenir al costat la marca de cervesa més antiga de Barcelona, que representa la tradició i modernitat vinculades a l’oci i la cultura del nostre país”.

Per a la seva part, Sergi Martínez, director de marketing de Moritz, també es mostrava il·lusionat: ¨Estem molt contents per l’acord que hem arribat amb la UE OLOT, un club amb uns valors que coincideixen en gran mesura amb els nostres, i amb una acció que de ben segur que ens portarà a futures col·laboracions molt satisfactòries”.

Benvinguts a la UEO, Moritz!! Esperem que això sigui l’inici d’una llarga relació!

Fotos: Martí Albesa-UE Olot

 

Leave a Reply