La UEO reuneix un centenar d’accionistes

Dijous a la tarda la junta directiva de la Unió Esportiva Olot va organitzar una reunió informativa amb els accionistes del club per fer balanç dels temes d’actualitat del club. L’assistència va ser de més del 30% del total amb un centenar de membres que es van acostar al Restaurant La Deu d’Olot. 

 
El president, Joan Agustí va exposar la situació econòmica i va informar dels comptes anuals de la temporada 2014-2015. Tot i el dèficit que presenta el club, no hi haurà cap devaluació de les accions, per la qual cosa els accionistes no perdran diners.  La intenció de l’actual junta segueix sent fer créixer la UEO començant per tenir una base social forta: “Hem explicat que treballant per al club perquè estimem la ciutat i perquè volem que l’Olot sigui un element per cohesionar la societat. Hem explicat els números de l’any passat i, tal i com vam dir, ens farem càrrec del dèficit que es va generar i també farem el mateix amb el que es pugui crear aquesta temporada”, explicava Agustí durant l’acte.
 
Una de les preocupacions dels socis-accionistes va ser la situació esportiva, amb el primer equip cuer de la classificació amb tant sols un punt de 15 en aquest inici de lliga. El president va insistir en la idea que “no som covards i treballem més que mai amb la la voluntat de redreçar el rumb esportiu”. Manel Fernandez, un dels vicepresidents, també va demanar als accionistes que col·laborin per augmentar la massa social portant gent al camp i animant a adquirir el carnet a nous socis.

Leave a Reply