“Donem valor a la condició de soci”

Aquest vespre ha tingut lloc la reunió de socis de la Unió Esportiva Olot al Restaurant La Deu. Una trentena d’abonats han escoltat atentament les explicacions del president Joan Agustí, que ha portat la batuta de l’acte juntament amb els vicepresidents Josep Sala i Dionís Cros, que han repassat l’actualitat social i esportiva respectivament. 

Agustí ha començat guardant un record pels socis més significatius i antics que ens han deixat recentment. Tot seguit ha fet memòria per recordar d’on venim i per explicar perquè fa 11 anys que aquesta junta directiva treballa per l’Olot. “Ens estimem l’Olot i la ciutat, ens agrada sentir bones notícies de l’esport de la nostra ciutat, ens fa sentir contents èxits com el del CPA Olot”, ha assenyalat el president. Agustí també s’ha mostrat orgullós de l’evolució de l’entitat assegurant que “és possible tenir un club fort i amb prestigi al marge dels resultats. Hem situat l’Olot entre els millors clubs de Catalunya”. Pel que a fa a les instal·lacions, el president ha evidenciat la manca d’infraestructures per a la pràctica del futbol però s’ha mostrat esperançat: “Els nous vestidors de l’Estadi ja són un primer pas. Creiem que l’Ajuntament d’Olot és sensible a la situació actual i treballa per millorar el dèficit d’instal·lacions esportives per a a la mainada”. Posant el focus en els socis que s’han acostat a la reunió informativa de la Deu, el màxim mandatari ha insistit en captar més adeptes: “Busquem la complicitat de les persones que tenen el mateix sentiment que nosaltres. Aquest és un bon moment per ser soci de l’Olot” i ha afegit els incentius que hem llançat en la campanya actual: “Donem valor a la condició de soci. Hem treballat de valent i amb molts esforços per incloure una sèrie d’avantatges econòmics al carnet”.

En la mateixa línia s’ha explicat Josep Sala, vicepresident de comunicació, amb l’objectiu d’animar a més gent i fer créixer la massa social: “Necessitem que el soci es senti estimat, volem que ens ajudeu. Tenim ofertes exclusives amb La Caixa, Òptica Fluvià, Movistar, Pàrking el Firalet, Font Esports i Gasolinera BP”. Sala també s’ha mostrat satisfet de la resposta de l’afició al camp: “Continuem tenint molta gent i molt d’ambient a l’Estadi Municipal, això és d’agrair” i ha insistit en la voluntat que cada soci en porti un o dos de nous com una ajuda al club i un incentiu per a ells.

Per acabar, el vicepresident esportiu Dionís Cros ha pentinat l’actualitat futbolística del primer equip. “Penso que els resultats no ens estan acompanyant, ho hem d’arreglar el més aviat possible. No hem tingut sort però el que valen són els punts” reconeixia sobre el moment que viu la plantilla entrenada per Rodri. Cros també ha valorat la proposta de tenir un equip vinculat o un filial de la UE Olot: “Seria una bona idea per donar sortida i continuïtat al futbol base i per rodar els jugadors que surten del juvenil”. L’acte s’ha tancat amb els precs, preguntes i inquietuds dels socis que s’han acostat a La Deu. Moltes gràcies per venir!!

Leave a Reply