Entrega del donatiu a Càritas Garrotxa

Aquesta setmana la Unió Esportiva Olot ha fet entrega a Càritas Garrotxa de la recaptació del partit amistós d’aquest estiu contra el Nàstic de Tarragona. D’aquesta manera, el club referma els seus compromisos socials i es mostra obert a properes col·laboracions amb l’entitat benèfica garrotxina.

El partit contra el Nàstic es va disputar a l’Estadi Municipal el passat 16 d’agost i més enllà del resultat (1-1), el més important va ser el caràcter solidari de la jornada. Hi van posar el seu granet de sorra els aficionats, els dos clubs, els mateixos jugadors i fins i tot l’estament arbitral. Aquesta mateixa setmana hem fet entrega a Càritas Garrotxa del donatiu que es va recollir íntegrament i de forma desinteressada en aquest partit de pretemporada que va congregar 920 espectadors. Dionís Cros i Manel Fernández, directius del nostre club, van cedir la recaptació al president de Càritas Garrotxa, Carles Oller. Estem orgullosos i agraïts de poder participar en aquest tipus d’iniciatives i esperem repetir-ho en pròximes edicions.

La UEO és integració i solidaritat!

Leave a Reply