Tossuts i convençuts

La Unió Esportiva Olot rep el València Mestalla (diumenge, 17h) amb la voluntat de treure’s un pes de sobre i ratificar la línia ascendent dels últims partits. Guanyar és vital davant un filial irregular però amb criteri i qualitat per concedir ben poques facilitats. En una tarda castellera a l’Estadi amb la participació dels Xerrics d’Olot, Rodri té el dubte de Sergio Ortiz i recupera Luismi Quezada després del seu compromís internacional. 

Tossuts perquè creiem en una manera de jugar, una idea futbolística i un segell propi que tard o d’hora ha de donar el seu rendiment. Convençuts perquè confiem en les nostres possibilitats, les d’una plantilla motivada i compromesa, un cos tècnic treballador i metòdic i una afició fidel i implicada. Diuen que la justícia és lenta però en el cas de l’Olot s’està retardant més del compte. L’equip està en fase de creixement, acumula tres empats consecutius en els quals ha merescut més recompensa. Del singular al plural, del punt als punts, aquest és l’objectiu. El passat ja és història i el present més immediat ens porta al València Mestalla, un escull que hem de superar sí o sí. El conjunt de Curro Torres es situa a la meitat de la taula amb 10 punts però dels últims cinc partits només n’ha guanyat un, precisament l’últim contra l’Hospitalet en temps afegit (2-1). Un filial sempre perillós, i si no revisem l’hemeroteca amb l’ensurt que ens va donar fa dues temporades. Tornant a la UEO, Rodri encara no sap si podrà comptar amb Sergio Ortiz, que té una petita ruptura al bessó, però ja té disponible a Luismi després del partit amb la seva selecció. Volem que tornin els bons moments i les abraçades, aquest cop al final del partit. Que la gent marxi contenta de l’Estadi i que el futbol ens comenci a tornar tot el que li estem donant, que no és poc. Som-hi UEO!! Moment important, ara no fallarem!

Els Xerrics també faran pinya. En el marc de L’Avantmatx, aquest cop serà la colla castellera olotina qui amenitzarà la prèvia al camp. De fet, els Xerrics commemoraran la seva diada amb diversos castells darrere la porteria de l’entrada, abans i durant el descans del partit. Moltes gràcies per voler venir a fer-nos una visita! Pit i amunt!!

La prèvia de Rodri

“Les sensacions segueixen sent bones però no arriba la victòria i la necessitem com l’aire que respirem. Estem entrenant bé, conscienciats i treballant al màxim per donar una alegria a l’afició amb tres punts que tanta falta ens fan a tots. A casa hem fet partits molt complerts, fins i tot brillants, que no hem pogut guanyar perquè no hem tingut encert en els metres finals. El Mestalla és un filial complicat, juga molt bé a futbol,, tracta molt bé la pilota i et pressiona molt amunt. Són valents i agressius i tenen bons conceptes ofensius. Juguen de la mateixa manera a casa i a fora”. 

Precedents

El Mestalla ha visitat dues vegades la Garrotxa i n’ha obtingut una victòria clara (0-3) i un empat sense gols (0-o) el curs passat. Ben el contrari que Paterna, un feu talismà per a la UEO, que hi ha sucat dos triomfs (0-3 i 1-3), l’últim en la reestrena de Rodri a la banqueta.

Baixes: cap

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply