Un punt de justícia (Atl. Levante 2-2 UE OLOT)

En el darrer partit de la primera volta, la Unió Esportiva Olot obté un meritori empat al camp de l’Atlético Levante UD després d’igualar el marcador en dues ocasions. Dos gols de Perea, el segon in-extremis, i una gran reacció a la represa ens permeten rescatar un altre punt a domicili que ens reforça abans de visitar El Collao d’Alcoi i afrontar un gener molt complicat.

La victòria es continua resistint lluny de la Garrotxa però no serà per ganes, futbol i arribades. Aquest matí, a la ciutat esportiva de Bunyol, hem tornat a mostrar una versió més que acceptable de les nostres prestacions. Especialment notable ha estat la primera meitat, amb domini força notori i aproximacions per la banda de Gato, que ha generat molts problemes a la defensa local amb la seva velocitat. La millor ocasió l’ha tinguda Luismi, que s’ha incorporat a l’atac i ha disparat per sobre el travesser quan tenia poc angle. La pilota era absolutament olotina i el filial granota només ha incordiat amb un tir des de la frontal de Nanclares, que ha marxat desviat. De fet, en l’única rematada entre els tres pals de l’Atletico Levante ha arribat el gol inicial, obra de Fran Nuñez, que s’ha regirat bé dins l’àrea finalitzant amb un xut creuat (40′).

A la represa s’ha vist la voluntat de capgirar el resultat i treure quelcom positiu de la nostra visita a terres valencianes. Ha avisat Héctor Simon, amb un cacau des de la mitja lluna als deu minuts. En una clara declaració d’intencions, Rodri ha posat tota l’artilleria amb l’entrada d’Uri Santos, Sergio Ortiz i més tard també, Marcel Serramitja. Just abans, l’àrbitre ens ha assenyalat un penal favorable per una empenta a Diego dins l’àrea petita en un servei de cantonada. A Perea no li ha tremolat el pols i ha enganyat Koke per igualar el xoc (61′). Molt de temps per endavant i arguments de sobre per aspirar a un premi més valuós. El conjunt valencià ha arribat amb comptagotes a la porteria de Wilfred, només en dues jugades aïllades de Pepelu i Matías han tingut opcions de marcar. Precisament Matías ha anotat un rigurós penal comès per Sana N’Diaye, una acció que si era falta, ha semblat fora de l’àrea. Per acabar-ho d’adobar, Nanclares ha fallat des dels onze metres en primera instància i el col·legiat ha fet repetir-lo perquè ha considerat que algun jugador de l’Olot havia entrat abans d’hora. Han canviat el llançador i Matías no ha perdonat per tornar a avançar els de casa (73′). Estava clar que no havíem dit l’última paraula i que el futbol ens reservava un punt de justícia en la recta final. Hem continuat apretant mitjançant el nostre futbol de combinació i Sana ja ha tingut l’empat a les seves botes. Però ha estat Alberto Perea, molt participatiu en la segona meitat, qui ha signat les taules amb un xut rebotat des de la frontal (89′). Doble del manxec i setè de la temporada que val el seu pes en or i ens dóna un botí mínim per començar l’any amb sensacions positives. S’acaba una primera volta complicada per molts factors, ara és el moment de posar una marxa més i millorar els registres a la segona per escalar posicions a la taula. Diumenge que ve, prova de foc a Alcoi sense Luismi, que ha vist la cinquena groga. Està clar que si volem, podem. Som i serem, UEO!!

FITXA TÈCNICA

Atlético Levante UD: Koke, Zubiri, Jilmar, Cote, Jair, Ribelles, Traver (Riera, 38′), Pepelu, Colau (Yosu, 87′), Fran Nuñez (Matías, 68′) i Nanclares.

UE Olot: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas (c), Djak (Sergio, 55′), Gato (Uri, 55′), Héctor, Diego (Marcel, 63′), Perea i Sana.

Gols: 1-0, Fran Nuñez (40′), 1-1, Perea de penal (61′), 2-1, Matías de penal (73′), 2-2, Perea (89′).

Àrbitre: Salvador Lax Franco. Ha amonestat Zubiri, Jilmar, Ribelles i Fran Nuñez (Levante) i Luismi, Diego i Uri (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 19a jornada de lliga del campionat del grup 3 de Segona Bamb la presència d’uns 250 espectadors a la Ciudad Deportiva de Bunyol.

Foto: Arnau Llopis-Levante UD

Leave a Reply