La jornada al futbol base (19 i 20 desembre)

LES CRÒNIQUES

Última jornada de l’any a les categories inferiors de la Unió Esportiva Olot. Novament, un cap de setmana molt prolífic amb ple entre cadets i juvenils, que acaben el 2015 en plena forma. El balanç general és de 7 victòries i 3 derrotes, deixant de banda l’Aleví A que va descansar. Analitzem amb lupa el desenvolupament de cadascun dels compromisos:

E.F.Ripollès 0-8 ALEVÍ D

Parit inicialment igualat amb un Ripoll pressionant molt amunt que dificutlava el joc i la sortida de pilota de l’Olot, aspectes que van propiciar que la primera part s’acabés sense gols. A la segona part, els de Corominas i Banús van ser capaç de trobar més espais en camp contrari i van aconseguir marxar al descans amb un avantatge de 0-2 en el marcador. A la represa, els nostres van anar creixent i acaparant el domini del partit fins acabar aconseguint el 0-8 final i poder anar al descans de Nadal assolint la 4a posició de la classificació.

Alevi D

ALEVÍ C 3-8 Bell·lloc

Un matx en el qual la primera part ja va marcar el que seria el resultat final. El Bell-lloc va sortir molt endollat al partit i amb la seva força física i velocitat va superar les ganes del nostre Aleví C. Les següents parts es van igualar i els de casa van ser capaços de tutejar-los en el joc però no amb efectivitat davant porteria. Els entrenadors donen ànims a l’equip, que ha de  seguir pel camí marcat per continuar la millora que es desitja.

E.F.Guíxols 5-2 ALEVÍ B 

Un duel molt igualat amb un resultat força enganyós. Dues sortides de pilota mal executades van condemnar els garrotxins, que van portar la batuta del joc durant tot el partit disposant de diverses ocasions de gols, incloent tres xuts al pal. Els tècnics consideren que cal seguir treballant en aquesta línia i així els resultats tard o d’hora arribaran.

INFANTIL C 3-1 La Canya

Els nostres jugadors s’enfrontaven a un equip molt físic i amb jugadors de segon any. La Canya es va imposar en els primers passatges del partit però el conjunt de Luna i Romero va saber-ho arranjar en pocs minuts per marxar al descans amb un resultat de 3-1 que ja va ser el definitiu. A la represa el joc es va travar i no es va veure tan futbol per part dels olotins, que ja havien fet els deures al principi. A destacar, en majúscules, les 10 victòries consecutives (!) que acumula el nostre Infantil C.

INFANTIL B 2-0 Peralada

Molt bona actuació, en línies generals, contra un dels rivals més potents de la categoria. La primera part va ser clarament dominada per la UEO, que va oferir bon joc i ocasions de gol, arribant al descans amb un 2-0 que ja seria el marcador final. La represa va ser més dels empordanesos, que van realitzar una pressió més alta. La intensitat de la defensa local va evitar mals majors, i fins i tot en algun contraatac es podria haver ampliat la victòria.

Manlleu 6-1 INFANTIL A 

Un duel en el qual el físic de rival va ser determinant. La primera part va ser de domini manlleuenc, que a més van posar-hi efectivitat de cara a porteria. No obstant, els de Juvanteny i Duran també van tenir les seves opcions sense estar encertats en la definició. A la represa, la UEO va sortir molt intensa i va disposar d’oportunitats per marcar però els osonencs van sentenciar en un contraatac.

infantilA11

 Foto: Roser Vila Vendrell

CADET B 4-0 Blanes

Els nois de Barnadas i Casas acaben l’any amb victòria contra un Blanes que es va mostrar molt tancat  intentant sortir a la contra per fer mal. Amb el primer gol olotí, els de la Selva Marítima van continua amb el mateix plantejament, cosa que va fer que el partit fos bastant travat.  A partir del 2-0, el xoc es va obrir mes i l’Olot va poder arribar amb mes claredat deixant el marcador amb un còmode 4-0.

CADET A 2-1 Granollers

Meritòria primera part del Cadet A, amb domini absolut i fabricant arribades constants de cara a porteria. A la segona meitat, els visitants van igualar el matx en una jugada aïllada a pilota aturada i semblava que els tres punts podrien perillar i marxar del Morrot. Un cop més, però, l’equip va seguir insistint per aconseguir una victòria tan merescuda com important.

Roses 1-3 JUVENIL B

Bon partit dels joves d’Àlex Farrés i Èric Vilanova, que van mantenir la concentració durant els 90 minuts tot i les nombroses baixes que arrossegava l’equip. Una bona victòria que els dóna moral per gaudir de les festes nadalenques i tornar amb més força.

Granollers 0-2 JUVENIL A

Un enfrontament intens i travat en el qual va costar tenir un control de la pilota. En la primera part, les ocasions van ser per l’Olot, que tot i no poder materialitzar-les se’n va anar amb un mínim avantatge al descans (0-1). La segona part va ser més oberta però les millors oportunitats les van seguir generant els de Sánchez i Grabolosa, també molt sòlids en defensa.

LA PROPERA JORNADA:

–>  Partits setmana 26 i 27 desembre (només tenim l’endarrerit Sant Gabriel-Cadet A i l’amistós Cornellà-Juvenil A)

AGENDA26-27d

 

 

Leave a Reply