Àlex Campos i Lluc Mora surten cedits

Els joves futbolistes, que s’han entrenat a bon nivell aquests mesos, buscaran minuts de qualitat en altres clubs en format de cessió. El porter Àlex Campos acabarà la temporada al juvenil de la UE Cornellà que milita a Divisió d’Honor, mentre que el defensa Lluc Mora recalarà a l’Abadessenc de 1a Catalana. 

Campos, porter empordanès de condicions molt prometedores, ha competit intensament amb Wilfred i August Conesa en cada entrenament i en aquests propers sis mesos defensarà la porteria de la UE Cornellà juvenil, que actualment és 9è amb 20 punts del grup tercer de Divisió d’Honor. D’altra banda, ahir també es va concretar la cessió de l’olotí Lluc Mora al CE Abadessenc, que és penúltim amb 7 punts del grup 1 de 1a Catalana. El lateral esquerre no ha tingut oportunitats en aquest primer tram de competició i buscarà continuïtat i rodatge al Ripollès. Des de la UEO creiem convenient i coherent que l’objectiu de jugadors d’aquesta edat és que juguin i es formin com a futbolistes per arribar algun dia a consagrar-se a Segona B.

Molta sort als dos!! Us seguirem ben de prop! 

 

 

Leave a Reply