La jornada al futbol base (9 i 10 gener)

LES CRÒNIQUES

La primera jornada de l’any 2016 ens ha deixat un bon regust de boca per a la majoria de la base. Els nostres joves van cremar els torrons, i de quina manera, amb un balanç de 8 victòries, 2 derrotes i 1 empat. L’únic que no va jugar va ser el Cadet A, que avui dimarts recupera el partit ajornat al camp del Girona FC. Tot seguit, els resums de tots els partits que ens faciliten cada setmana els entrenadors:

ALEVÍ D 5-4 Pals Atlètic

Un enfrontament marcat pel vent i els alts i baixos de l’Olot, que va començar molt bé i va ser dominador clar del joc, tenint molta possessió i  combinant molt bé, factors que van ajudar a situar el 2-0 en el marcador. En els últims 10 minuts de la segona part, l’Aleví D va abaixar el ritme i el Pals ho va aprofitar per marcar dues dianes a base de futbol directe i igualar el partit. A la represa, els joves que preparen Corominas i Banús van reaccionar amb tres gols en 7  minuts que van col·locar un còmode 5-2 al marcador. No obstant, dos errors puntuals en la quarta part van ficar el Pals dins el partit i van posar la por al cos als garrotxins, que van saber aguantar bé. Els tècnics consideren que es va patir massa per la superioritat que es va veure sobre el camp.

Quart 2-10 ALEVÍ D

Un matx en el qual els dos equips volien tenir el control de la pilota a base de joc de combinació i amb moviments ràpids i en profunditat. En la tercera part, la gran efectivitat del nostre Aleví D va provocar que el conjunt local abaixés els braços i que els nostres futbolistes acabessin de segellar la victòria amb un resultat més ampli. 

ALEVÍ B 0-8 Blanes

Primera part en la qual l’Olot va dominar força estona el joc fins que una mala identificació en la sortida de pilota els va costar el primer gol. Similar va ser la segona meitat, en la qual un contraatac dels visitants va significar el 0-2. El descans va servir per corregir errors però les coses no van acabar de rutllar a la represa, amb poca intensitat i joc a plaer del Blanes. Cal seguir treballant com fins ara.

L’Escala 3-4 ALEVÍ A

Tot semblava posar-se cara ben aviat quan la UEO s’avançava en el minut 2 de partit, però el duel no va ser precisament un camí de roses i es va haver de treballar i remuntar fins a l’última període. L’Escala es va mostrar com un conjunt molt ordenat i les petites dimensions del terreny de joc no van ser un impediment per a que els d’Obrador i Somovilla poguessin ensenyar el seu joc. El primer va arribar en la recta final, a 5 minuts d’acabar, quan es va anotar el 3-4 que ja seria definitiu.

L’Escala 1-2 INFANTIL B

Victòria molt treballada i merescuda fora de casa. Els primers 30 minuts van ser de clar domini i bon joc, aspectes que van comportar un solvent 0-2 al descans. Tot va canviar amb l’expulsió d’un jugador olotí i un penal en contra en el primer minut de la represa. Malgrat jugar en inferioritat numèrica, els de Vila i Barris van saber defensar i aguantar el resultat. Els tècnics feliciten els jugadors pel fet de sobreposar-se a una situació nova de partit per a ells.

Vall d’en Bas 1-7 INFANTIL C

Els jugadors d’Emilio Luna i Arnau Romero segueixen en la mateixa línia que van acabar l’any i es van imposar clarament a un rival que va oferir poc joc en tot el partit. En un camp poc propici per desplegar el seu joc habitual, els olotins van saber estar ben col·locats i van mostrar estones de bon futbol, signant un resultat contundent contra els veïns d’en Bas.

INFANTIL A 0-4 Vilassar de Mar

Un compromís marcat per la diferència física entre els dos conjunts. Els de Juvanteny i Duran es van poder avançar en dues ocasions molt clares però seguint la tònica habitual, va ser l’equip visitant qui va aprofitar millor les seves opcions per marxar al descans amb un contundent 0-3. A la represa, els de casa van millorar i van poder disposar més de la pilota, però la falta de materialització de les jugades atacants els va tornar a condemnar. Un clar penal va situar el 0-4 a favor dels maresmencs. A seguir!

Anglès 0-8 CADET B

Partit sense història davant d’un fluix Anglès-Ter Brugent, que va intentar defensar amb ungles i dents però no van poder evitar la forta sortida dels d’Albert Barnadas, que van obrir la llauna amb dos gols de córner. El Cadet B va saber jugar les seves armes; rapidesa en les transicions i creació de nombroses oportunitats de gol en un xoc en el qual es va plasmar la diferència de nivell entre els uns i els altres. 

JUVENIL B 4-0 Juncària

Un enfrontament molt travat, sobretot en la primera meitat, en la qual va costar enllaçar joc a camp contrari i trobar la porteria. Amb l’arribada del primer gol a les acaballes del primer temps, el Juvenil B va trobar més fluïdesa en la seva proposta i això va propiciar que anessin arribant les oportunitats, i en conseqüència, la resta de gols.

Sant Celoni 1-1 JUVENIL A

Un partit molt travat en el qual el nostre Juvenil A va dur la iniciativa amb domini de pilota i fabricació d’ocasions a través d’accions combinatives. El Sant Celoni, molt replegat i amb un caire molt defensiu, va estar tot el partit defensant al seu camp i sortint al contraatac. En la segona meitat, els de Sánchez i Grabolosa encara van trobar més ocasions claes, fins i tot una pilota al pal, però finalment un penal a cada banda va donar un gol a cada equip deixant el duel en taules.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 16 i 17 gener (clicar aquí)

agendaFB16-17G

Leave a Reply