Mereixen més que un punt (CD Alcoyano 2-2 UEO)

Empat de prestigi i que es queda curt de la Unió Esportiva Olot, que és capaç d’aixecar un 2-0 al camp del CD Alcoyano, un dels conjunts més poderosos del grup. Els de Rodri, tot cor i tot lluita, sotmeten els locals a la represa i Alberto Perea, autor d’un altre doblet, silencia El Collao amb un magistral llançament de falta. Una altra sortida amb premi a la butxaca per començar la segona volta carregats de moral.

Per treure’s el barret. A la UEO no li ha tremolat el pols i ha plantat cara en un dels escenaris més hostils de la categoria. No és gens fàcil puntuar a El Collao i avui hem comprovat per quin motiu, ja que el CD Alcoyano ha ofert les seves virtuts i s’ha col·locat ben aviat amb avantatge en el marcador. I això que hem entrat amb intensitat i dinamisme al partit, conscients que si imposavem el nostre estil de joc posaríem el rival en serioses dificultats. Una primera part tacada pel tros de gol de rosca d’Àlex Cortell (24′), que precisament debutava avui a les files alcoianes i a més acaba de substituir Borja Sánchez, lesionat a les primeres de canvi. Ni el gol en contra ha alterat els nostres plans, i fins i tot hem posat més profunditat per crear les primeres rematades de Sana i Perea, que han tingut resposta amb bones parades de Marc Martínez. El descans ha arribat just en els millors moments dels de Rodri, que ja anaven cuinant a foc lent una reacció espectacular per a la represa.

La llàstima és que només arrencar la segona meitat hem rebut la segona diana dels locals, obra de Julio de Dios (47′), que ha aprofitat un refús de Wilfred després d’una potent rematada de Yacine. Molts equips llançarien la tovallola i es deixarien anar després d’aquestes dues plantofades però aquest Olot està fet d’una altra pasta. Agradable notícia el debut de Bigas, un corcó des del lateral esquerre, i bones aportacions també de Gato i Marcel, els homes de refresc. Hem mantigut la fe i l’esperança sabedors que tindríem opcions i en una de les moltes arribades a l’àrea, un defensa de l’Alcoyano ha empentat a Rojas, acció que l’àrbitre ha assenyalat com a penal. Ha xutat Alberto Perea, a qui Marc Martínez ha endevinat les intencions però no ha pogut fer res en segona instància perquè el manxen retallés distàncies (62′). Molta estona per endavant en la qual hem ficat la por al cos al rival i ha aparegut el nerviosisme i els dubtes a les grades de El Collao. Héctor i Sana, amb dos xuts perillosos, han insinuat que hi hauria gresca fins al final. També Marcel Serramitja, que ha fet lluir Marc en una bona maniobra. I en els últims minuts, falta a la mitja lluna per Alberto Perea, que s’ha inventat una autèntica genalitat per situar les taules en el marcador (88′). Un gol, el 9è del manxec aquest curs, que feia justícia a l’actuació solvent i convincent dels nostres futbolistes, que han sucat en un feu molt complicat.  Ells són els de la “moral i victoria” però és ben cert que som nosaltres qui ens emportem una victoria moral. Un empat que es queda curt i que hauria pogut convertir-se en tres punts si haguéssim estat més afinats o si seu el porter no hagués salvat els mobles. En tot cas, punt valuós per iniciar la segona volta amb confiança i convicció que aquesta és la direcció adequada. Orgullosos de tots plegats!! Els tenim molt ben posats!

FITXA TÈCNICA

CD Alcoyano: Marc Martínez, Mode (Devesa, 68′), Navarro, Mongil, Mario Fuentes, Fran Miranda, (Carles Salvador, 79′), Alfaro, Julio de Dios, Yacine, Rubén Ramos i Borja Sánchez (Àlex Cortell, 24′).

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallho (Bigas, 55′), Blazquez, Rojas (c), Djak, Sana, Héctor, Diego (Gato, 67′), Perea i Uri (Marcel, 79′).

Gols: 1-0, Cortell (24′), 2-0, Julio de Dios (47′), 2-1, Perea (62′), 2-2, Perea (88′).

Àrbitre: José Joaquín Gallego Gambin. Ha amonestat Mode, Navarro, Mario Fuentes, Fran Miranda, Borja Sánchez i Cortell (CD Alcoyano) i Jose i Uri (Olot).

Incidències: partit corresponent a la 20a jornada de lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 1500 espectadors al camp Municipal de El Collao.

Foto: Juan Sanz

 

Leave a Reply