Consulta el fullet de l’Olot-Badalona

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest dissabte inclou un anàlisi de la plantilla del CF Badalona, la fam de victòria del vestidor olotí després de la derrota al Mini i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). A més, destaquem el fitxatge de Roger Bonet, fitxat del Nàstic de Tarragona per una temporada i mitja, i es dedica la contraportada a les imatges de la presentació dels onze equips de futbol base del club. El desplegable és un pòster del migcampista Sana N’Diaye.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply