Reconciliar-se amb la Victòria

Després de la desfeta al Mini Estadi, la Unió Esportiva Olot no pot badar amb la visita del CF Badalona (diumenge, 16h) i assegurar tres punts transcendentals a casa. Els escapulats, de mitja taula però durs i intensos, intentaran sortir vius d’un fortí que demana amb urgència retrobar-se amb el triomf. Sergio Ortiz, és l’única baixa confirmada en el bàndol olotí. 

Això nostre va ser un amor a primera vista, la Victòria era una dona jove i guapa i vam caure a la temptació. Tot i tenir un festeig complicat, al novembre vam aconseguir veure’ns amb regularitat, tot eren flors i violes, li encantava pujar a Olot. De cop i volta, va marxar sense donar-nos cap explicació i vam haver de passar les festes de Nadal i l’any nou sense la seva companyia. Vam aconseguir contactar amb ella, és més, vam estar ben a prop que tornés a visitar-nos però no hi havia manera. Fins i tot ens vam plantejar anar-la a buscar lluny de la Garrotxa però res, ella només volia venir al fortí olotí. Després d’una llarga travessia de soledat, nostàlgia i enyorança, la Victòria ens ha assegurat que aquest diumenge vindrà a l’Estadi Municipal, que té ganes de veure’ns i de reprendre l’idil·li que vam començar fa un parell de mesos. A més, coincideix amb el dia de Sant Valentí, per donar un toc més romàntic a la cita. Diu que potser vindrà de ressaca i disfressada, ja que s’ha apuntat al Carnaval d’Olot, i amb un paraigües sota el braç, no fos cas que el mal temps li fes la guitza. La volem rebre amb tots els honors, i és que ens ha demanat que li agradaria que com més ambient i xivarri hi hagués millor, que així hi hauria més possibilitats de quedar-se unes setmanes a la terra dels volcans. No sap, però, que li farà la competència una senyora de Badalona, més experimentada i amb més galons a a la categoria, disposada a posar-se enmig de la nostra relació sentimental.

Qui tampoc és voldrà perdre la festa de benvinguda de la Victòria seran Gato, Musa i probablement Uri Santos, absents al Mini, ja a disposició d’Antonio Rodríguez “Rodri”. Encara no pot entrar Sergio Ortiz, en el tram final de la recuperació. D’altra banda, el CF Badalona, que és 13è amb 28 punts, té les baixes de l’ex-Olot Rubén Canelada i Josemi Perona però pot recuperar Amantini, Ibón Gutiérrez, Olmeda i Serrano. Derbi català de la Jornada 25 en el qual ens hi juguem la vida i on hem de remar tots a una per poder conquerir el cor de la Victòria. Esteu convidats a la seva festa!! Ara més que mai, UEO!

La prèvia de Rodri

“És un partit important, necessitem la victòria per la trajectòria que portem i per trencar la mala dinàmica d’aquesta segona volta. És transcendental, estem treballant amb la idea de sumar els tres punts i donar una alegria a l’afició. La situació és complicada però tampoc és d’alarma, hi ha unió en el club i en la plantilla, tots anem a una i sortirem d’aquí. A casa estem mostrant bona imatge i bones prestacions, ara vénen rivals de potencial menor i hem de treure moltes victòries aquí. El Badalona és un equip que porta molts anys a la categoria, té jugadors amb molts partits a les seves esquenes i un entrenador que els sap imprimir caràcter i intensitat. Cada any tenen el repte de mantenir-se i ho van fent, i fins i tot donen la sorpresa en posicions més elevades”. 

Precedents

Igualtat en els precedents. El conjunt badaloní ha visitat la capital de la Garrotxa en 15 ocasions des del 1973. Els números, ben repartits, ens donen una mostra de la competitivitat i exigència d’aquests duels: sis victòries olotines, quatre empats (un d’ells el de l’any passat, 3-3) i cinc triomfs escapulats; l’últim, en el curs 1996/97. En la classificació actual, el Badalona ocupa la 13a posició, amb 31 punts, cinc per sobre de l’Olot.

Baixes: Sergio Ortiz (lesió)

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply