“Serem pràctics, necessitem resultats”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest matí Santi Castillejo com a nou tècnic del primer equip. El navarrès assumeix el repte amb il·lusió i conscient de la realitat, optarà per un joc pràctic i espera incidir en l’aspecte psicològic per aixecar l’estat d’ànim del vestidor. El president Joan Agustí i el director esportiu Àlex Terma animen a l’afició a donar suport incondicional a l’equip en aquest tram decisiu del campionat.

Castillejo, ex-tècnic de CF Reus, Nàstic i Llagostera i ex-jugador professional, ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació en un acte celebrat al bar ATN de l’Estadi Municipal. La roda de premsa també ha comptat amb la presència del president del club, Joan Agustí, el vicepresident esportiu, Dionís Cros, el director esportiu, Àlex Terma, i el secretari tècnic, David Comamala. Precisament ha estat aquest últim qui ha obert el foc destacant el coneixement del territori i la proximitat de Castillejo:  “Buscàvem algú que tingués experiència en aquest grup, que conegués la Segona B i el futbol català i gironí, amb el seu pas pel Llagostera. Futbolísticament no s’allunya de l’estil de joc que hem proposat en les últimes temporades, cadascú amb els seus matisos” assenyala Comamala.

L’entrenador de Navarra, que signa fins a final de temporada, reconeix que li va fer il·lusió la trucada de l’Olot i es veu plenament capaç de complir l’objectiu de mantenir el club a la categoria. “M’ho vaig pensar poc, l’Olot és un club en unes circumstàncies passatgeres, fa molts anys que fan les coses bé, són seriosos i tenen un estil de joc definit. És un orgull que hagin pensat en mi”. Preguntat sobre l’estil de joc, Castillejo sap que a aquestes alçades cal ser pragmàtic per treure punts de forma immediata: “Sóc un entrenador pràctic, m’agrada adaptar-me als jugadors, no vull imposar res. No podem trair l’essència de l’Olot però hi posaré els meus matisos per millorar. Estem a Segona B, la practicitat és important i més quan necessitem resultats imminents”. Per acabar, el tècnic de Valtierra creu que el més important és superar el bloqueig mental dins el vestidor per a que els futbolistes es deixin anar: “Jo crec que és un tema psicològic i mental, que els jugadors es creguin el que són. La motivació és l’aspecte principal per després millorar la resta d’aspectes futbolístics”.

Suport a la campanya #josocdelolot

El president de la UEO, Joan Agustí, ha explicat que el club s’ha afegit a la campanya #josocdelolot i #volsveniraesmorzarambmi que està funcionant entre l’afició a través de les xarxes socials. De fet, el diumenge a les 10 del matí s’ha organitzat una Fan Zone a Plaça Catalunya per escalfar l’ambient abans del duel contra l’Atlètic Balears: “Us demanem repercussió i que col·laboreu amb la campanya. Ens agradaria fer partícips als aficionats de l’Olot en aquest projecte comú, vull agrair les mostres de simpatia i d’ànim de molts aficionats”. Agustí també ha recordat el tarannà de la nostra entitat, que en la seva història ha tocat viure moments bons i no tan bons: “Ens reafirmem que som un club compromès i responsable, això és un club de lluita, de clubs que pateixen, que busquen trajectòries complicades i que se’n surten. Jo era de l’Olot, sóc de l’Olot i seré de l’Olot, tant si es guanya com si es perd”.

Per la seva part, el director esportiu Àlex Terma també espera una resposta massiva dels seguidors en els partits crucials que resten a casa: “Ens queden onze finals per jugar i en som molt conscients. Per tirar això endavant serà imprescindible que hi hagi unió per part de tothom: cos tècnic, plantilla i afició. Serà fonamental que el camp estigui ple, que sigui una olla a pressió i que el públic ens vingui a ajudar i animar”. El tècnic acabat d’aterrar, Santi Castillejo, s’ha afegit a la campanya: “Sé que la gent s’està movent, que es farà una trobada abans del partit i que hi haurà ambient, això és molt positiu perquè tothom agafi confiança, també per als jugadors”.

Foto: David Planella

Leave a Reply