La jornada al futbol base (20 i 21 febrer)

LES CRÒNIQUES

Un altre cap de setmana ben intens i competit al futbol formatiu de la Fundació Unió Esportiva Olot. A nivell estadístic, el balanç va ser de 6 victòries, 4 derrotes i un empat. A continuació analitzem en profunditat tots i cadascun dels duels de la jornada:

ALEVÍ D 3-3 Camprodon 

Partit molt treballat de l’Alevi D contra el que era el líder de la categoria fins el moment. El Camprodon va tenir més el domini de la pilota però els garrotxins van mantenir una bona organització defensiva combinada amb una intensitat que va dificultar molt el joc del rival. Just començar, la UEO va aconseguir avançar-se en marcador gràcies a una errada defensiva. La segona part va ser molt tàctica i pràcticament sense ocasions, però els locals van poder capgirar el resultat  gràcies a dos gols idèntics aprofitant el refús d’una falta. Tot i patir dues lesions importants, els nostres futbolistes no va abaixar els braços per  mantenir el rigor defensiu i deixar el partit obert (2-1). Els de Corominas i Banús van anar a més i van aconseguir posar les taules, topant amb la bona reacció dels del Ripollès. El gol de l’empat, en l’última acció del matx, ser una justa recompensa a l’esforç i treball realitzat per la plantilla.

Sant Gregori 8-2 ALEVÍ C 

Per culpa de la forta pressió del Sant Gregori i del poc encert en la passada i les ajudes de l’Aleví C, la primera part va acabar amb un 3 a 0. A la resta del partit, el joc es va igualar i  fins i tot en moltes fases els visitants van dur el control, però l’efectivitat dels gironins va propicar un resultat massa exagerat vist els mèrits d’uns i altres. Els tècnics remarquen l’actitud i la insistència dels jugadors fins al final, d’aquesta manera es millorarà segur.

ALEVÍ B 4-3 Begur 

Partit molt disputat entre dos rivals directes a la classificació. Un enfrontament dominat per als nostres joves i un resultat que podria ha ver estat més ampli si tot el futbol generat hagués estat finalitzat a la xarxa. Els nois de Ferrés i Morchón van portar el pes del partit davant un Begur que regalava la pilota. El cos tècnic es mostra content per la victòria després d’unes quantes jornades, això farà agafar moral i més ganes de guanyar per afrontar partits molt importants que s’acosten per no haver de patir en el tram final.

Figueres 2-3 ALEVÍ A

Una cita de molt de nivell la que es va presenciar a Vilatenim, ja que s’enfrontaven el quart contra el cert. Sens cop mena de dubte, els d’Obrador i Somovilla van oferir el millor partit de la temporada a nivell de joc i d’entendre les necessitats que requeria el matx. Un compromís molt igualat que es va acabar decidint del nostre costat quan només quedaven cinc minuts per acabar.

Porqueres 0-3 INFANTIL C

Un molt bon partit de l’Infantil C, dominant des del principi fins al final amb una segona part més fosca però sense rebre perill per part del Porqueres. Al descans es va arribar amb 0-2 amb molt de joc a camp contrari i ràpides recuperacions de pilota. A la represa el partit es va travar, però al final els de Romero i Luna es van endur els tres punts per continuar ben a prop del líder del grup, que està a tres punts.

Quart 2-0 INFANTIL B

Un xoc poc vistós amb molt de migcampisme i poques ocasions de gol. El nostre Infantil B no es va sentir còmode en cap moment del partit i va estar sense idees en atac. Un resultat just, segons els tècnics, per com es va desenvolupar el partit, que animen a la plantilla a continuar entrenant per millorar com s’ha estat fent fins ara.

INFANTIL A 1-2 Terrassa

Resultat injust tenint en compte el que es va veure durant els 70 minuts. L’Olot va ser superior en el primer temps, en el qual es va poder avançar en el marcador generant forces oportunitats. Els vallesans van posar una marxa més en la segona meitat, però els de Juvanteny i Duran van obrir la llauna en un bon contraatac. El Terrassa no es va rendir, va situar l’empat i en els últims instants del matx va marcar per emportar-se el triomf.

CADET B 0-3 Les Preses

Els errors individuals van marcar un partit en el qual no va sortir res bé a la UEO. Els tres gols van ser tres regals, ben aprofitats per Les Preses que es va col·locar 0-3 en el minut 25 de partit. El bloc de Barnadas i Casas ho va intentar i va buscar una diana per entrar dins el partit, però la pilota no va voler entrar en les nombroses arribades, i fins i tot es va fallar un penal.

Manlleu 1-3 CADET A 

Una actuació molt seriosa del Cadet A, tot i que els va costar força tenir degut a la pressió elevada que feien els locals, un rival molt competitiu. Els nostres jugadors van saber veure els espais que deixaven els osonencs i optar per un futbol més directe. Els nois de Luque i Barranco van ser constants i van fabricar diverses ocasions, materialitzant així els tres gols en un bon partit del col·lectiu.

JUVENIL B 3-1 Boscdetosca

Primera part amb domini dels de casa però poques arribades. Quan els de Farrés i Vilanova tenien el partit ben encarat amb l’1-0, el Boscdetosca es va beneficiar d’una errrada defensiva per empatar a pilota parada just abans del descans. Va continuar la mateixa tònica a la represa i el Juvenil B va ser efectiu en les seves jugades ofensives per marcar dos gols més que els van donar la victòria.

Mollet 0-3 JUVENIL A

Uns primeres 45 minuts molt igualats en els quals l’Olot va tenir més presència a prop de la porteria contrària tot i no aprofitar-ho. A la represa, els de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa van fer un pas endavant i va arribar més ocasions. El Mollet va fer un pas endarrere i van anar caient els gols dels olotins.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 27 i 28 febrer

agenda27-28F

Foto portada: JM Buxasas

Leave a Reply