Tres punts de primera necessitat

Desplaçament incòmode de la Unió Esportiva Olot al camp del CD Eldense (demà, 18h) un adversari que l’hem batut sempre que ens hi hem enfrontat. Castillejo recupera efectius i té l’equip descansat per tornar a la càrrega i treure’ns del descens al Nuevo Pepico Amat, on l’espera un conjunt ferit, imprevisible i amb perspectives ambicioses. Uri Santos, per sanció, i Ortiz, per lesió, es queden a casa en una expedició que surt aquest migdia cap a Elx on farà nit.

Després de dues setmanes sense competir, l’Olot reprèn el campionat amb la visita al CD Eldense, una de les grans revelacions de la lliga. Els de Castillejo han sumat 5 dels últims 9 punts (comptat els tres de l’Huracán) i han recuperat energia i vitalitat per afrontar el tram decisiu de competició amb el clar objectiu d’assolir la permanència. Per fer-ho, cal donar un cop d’efecte fora de casa i demà és una bona oportunitat, i més tenint en compte els precedents que sempre ens han somrigut amb els eldencs. No serà ni de bon tros un duel tan plàcid com el de la primera volta, ja que els de Galiana tenen el play-off a la visita (7è amb 44 punts) i voldran treure’s el mal gust de l’última desfeta al camp de l’Hospi, que el va superar amb nou jugadors. Un equip molt ofensiu i d’extrems, tal i com demostren les seves xifres, on veiem que és el segon màxim golejador (43 gols) però també el més golejat (45 gols). Jornada 30 en la qual jugarem demà el Nuevo Pepico Amat, un camp gran i de gespa artificial, i que ens porta bons records amb el primer triomf del curs passat amb Arnau Sala a la banqueta.

Una excursió llarga i feixuga (7/8 hores de bus) que hem de saber aprofitar per no perdre el tren de la salvació i mantenir possibilitats reals a l’espera de rebre tots els rivals directes a l’Estadi Municipal. L’expedició surt aquest migdia amb autocar cap a Elx, on farà nit abans de jugar demà a les 18h a Elda. La bona notícia per a Castillejo és la recuperació d’Héctor Simón, Jorge Rojas i també Èric Reverter, ja a disposició per entrar a la llista. En canvi, cauen Uri Santos, que compleix cicle de targetes, i Sergio Ortiz, que està acabant de fer net de la lesió. És el moment de donar la nota a domicili, estem preparats i sabem com fer-ho. És un escenari que per les nostres característiques ens pot anar bé i un rival que se’ns dóna de meravella. Som-hi UEO!! Hem de tornar amb el premi gros!

La prèvia de Castillejo

“Volem jugar, competir i guanyar, tenim ganes que arribi el partit. Aquestes dues setmanes ens han servit per treballar tàcticament i preparar a fons el partit de dissabte. A més, ens hem recuperat de la càrrega dels últims partits i tornen jugadors que estaven lesionats, han estat dues setmanes productives. El partit no tindrà res a veure amb el de la primera volta, som dos equips diferents amb jugadors i formes de jugar diferents, tant de bo s’hi assembli però serà més complicat. Ells a casa són molt forts i estan ben adaptats a la gespa artificial. Són arriscats i juguen alliberats perquè ja tenen la feina feta, són golejadors però també encaixen molt, tenen una pilota parada molt perillosa i aprofiten les segones jugades”. 

Precedents

Si Paterna era un escenari talismà, el CD Eldense és el rival preferit de la UEO, tenint en compte les tres victòries que els hem birlat en els tres enfrontaments que hem tingut en l’últim any i mig. El curs passat, 0-1 al Nuevo Pepico Amat (amb gol de Carlos Martínez) i 2-1 a casa (amb golàs de falta de Musa). I aquesta temporada, en l’actuació més complerta fins aleshores, els vam atropellar a l’Estadi per 5-0 amb dos gols d’Uri, Perea, Diego i Marcel Serramitja.

Baixes: Uri Santos (sanció) i Sergio Ortiz (lesió)

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply