La jornada al futbol base (12 i 13 març)

LES CRÒNIQUES

El balanç del cap de setmana (i dels dilluns, amb el duel del Cadet B) en les categories inferiors de la Fundació UE Olot ha estat de 6 victòries, 4 derrotes i un empat. Tot seguit repassem en profunditat cadascun dels partits:

Porqueres 3-4 ALEVÍ D 

El conjunt olotí va sortir molt endollat amb bona organització defensiva i amb la intensitat que potser havia faltat en els últims enfrontaments, oferint una de les millors versions de tot el curs.Durant la primera i la segona part, l’Olot va tenir el domini total, traient bé la pilota i realitzant bones accions combinatives el que va permetre anar amb un 0-3 a final de les 2 primeres parts, un marcador curt pel bagatge ofensiu mostrat. A partir d’aquí les tornes van canviar, els de Corominas i Banús van baixar la intensitat i van perdre la organització , facilitant que els locals entressin al matx per escurçar el marcador (1-3). No obstant, el nostre Aleví D va reaccionar i va poder marcar l’1-4 definitiu. En l’última part, el Porqueres va retallar distàncies fruit de la passivitat defensiva dels garrptxins.

ALEVÍ C 3-8 Riudarenes

Com ja ha passat en molts de partits durant aquesta temporada, el futbol directe i físic del contrari i petits errors dels nostres jugadors van propiciar que fos difícil arrencar els tres punts. Però aquest fet no preocupar als entrenador, ja que l’equip sempre dóna la cara i millora dia a dia en els entrenaments. Jordi Delgà i Lluc Morà aplaudeixen l’esforç de tots i cadascun dels integrants del grup, un treball que tard o d’hora donarà els seus fruits. 

Quart 3-3 ALEVÍ B 

Partit molt disputat davant d’un rival que també volia tenir la pilota. Va ser un xoc intens, sobretot al mig del camp i en la parcel·la defensiva, contra un rival de la part alta de la classificació i en el qual els dos equips es podien haver endut els tres punts. Els tècnics es mostren contents per l’actitud i animen els jugadors a seguir treballant per aconseguir els objectius de joc i resultats.

ALEVÍ A 8-2 Porqueres

Bon partit dels olotins contra un Porqueres que ho va intentar però no va poder fer res davant l’efectivitat dels joves d’Obrador i Somovilla. Un enfrontament controlat en tot moment, en el joc i el físic, en el qual els gols visitants van arribar quan el partit ja estava resolt.

INFANTIL C 5-0 Sant Roc

Un compromís controlat des del primer moment per l’Infantil C, que es va trobar un Sant Roc fluix en atac i dur en defensa amb tot l’equip tancant a darrere i esperant el contraatac. El bloc de Luna i Romero va imposar un domini clar i amb moltes ocasions que que al final van poder transformar. Cal seguir amb aquest ritme de joc i pensar en la pròxima cita, el derbi contra el Bosc de Tosca.

Banyoles 7-1 INFANTIL B

Un correctiu massa dur per a l’Infantil de Primera Divisió, que va fer més mèrits dels que el resultat indica. Els del Pla de l’Estany van tenir una efectivitat màxima traient profit de les arribades que van generar. Les errades individuals van marcar el desenvolupament del partit davant d’un conjunt local molt físic que va ser superior a les dues àrees. El cos tècnic espera que els futbolistes aixequin el cap i entrenin fort per competir dissabte que ve contra el líder, el Baix Ter.

Quart 4-0 INFANTIL A

Un enfrontament en el qual l’equip local va demostrar la seva superioritat i el perquè és el líder del campionat de lliga. Els de Juvanteny i Duran van intentar tenir la pilota però no van poder generar perill. Toca seguir lluitant!

Pals Atlètic 1-2 CADET B

En el partit que ahir tancava la jornada, els futbolistes d’Albert Barnadas i Sergi Casas es va imposar de forma ajustada al camp del Pals Atlètic, un dels conjunts de la meitat de la taula. D’aquesta manera, el Cadet B segueix tercer del grup 17 de 1a Divisió amb 46 punts, ben a prop del Gironès-Sàbat que en té 50. Un partit que es va complicar perquè en una relliscada en la primera jugada del partit va arribar el gol del Pals. Això va afavorir al plantejament dels locals, molt ordenats i pressionant a camp contrari. Els olotins van igualar el marcador i van tenir un parell de bones ocasions en aquest primer temps. A la represa, els va costar sortir jugant i en l’única vegada que el Cadet B va trencar la pressió dels empordanesos va arribar el gol de la victòria en un partit fluix en el qual es va patir molt i es va acabar demanant l’hora.

CADET A 4-1 Peralada

Primera part incòmode que va dificultar molt la sortida de pilota del Cadet A, deixant pocs espais a camp propi. A la segona part, el Peralada va abaixar la pressió i els nostres van saber buscar la zona adequada per sortir i deixar el jugador alliberat per tal de donar l’última passada i generar nombroses ocasions de gol.

 JUVENIL B 2-4 Peralada

El líder visitava el Morrot i es va trobar amb un Olot ben plantat tot i que li va costar trobar joc. A la segona part, els de Farrés i Vilanova van gaudir de més domini de la pilota i arribades, evitant que els peraladencs ho tinguessin fàcil per desplegar el seu joc. Dos errors tècnics individuals van provocar dues dianes dels visitants, que finalment es van emportar la victòria tot i el gran esforç del nostre Juvenil B.

 JUVENIL A 2-1 Mataró

Un duel molt disputat davant el Mataró amb un bon inici de partit per part del Juvenil A, que es va avançar ben aviat després d’una bona centrada al segon pal. El bloc que dirigeixen Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa va estar molt sòlid en defensa i robant moltes pilotes en atac. Precisament en un d’aquestes recuperacions va venir el segon gol. Cap al final del partit, un embolic dins l’àrea va deixar una petita taca al marcador, tot i que el triomf es va quedar al Morrot.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 19 i 20 març

agenda19-20M

 Foto portada: Ruth Somovilla

Leave a Reply