Girar full i canvi de xip (Cornellà 5-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot hi posa lluita i bones intencions però es troba amb un Cornellà molt intens i efectiu en atac i no pot treure res de positiu de la seva visita al Baix Llobregat. Els resultats de la jornada ens obliguen a sumar la victòria de forma imperativa contra la Pobla de Mafumet, un rival directe en la pugna per la salvació. El caliu de l’Estadi tornarà a ser imprescindible. 

Avui tot ha sortit al revés. Érem conscients de la dificultava que presentava l’escenari i el contrincant, un dels conjunts més sòlids del grup que viu un moment ben dolç. A més, les característiques del terreny de joc tampoc afavorien el nostre estil de joc tot i que ens hi hem adaptat com hem pogut i hem plantat cara amb les nostres armes. La primera part ha estat oberta i amb arribades als dos costats, per bé que els de Jordi Roger han portat més perill. En una internada per l’esquerra s’ha cuinat el primer gol, obra de Lucas, que ha engaltat un potent xut (35′). Nosaltres hem arribat mitjançant Musa, que s’ha fabricat una bona jugada individual, i en dues aparicions d’Uri Santos, el més lluitador i actiu en la faceta ofensiva. Ens hem defensat amb ordre i contundència en uns primers 45 minuts només tacats per la diana dels locals.

Hem sortit dels vestidors amb la voluntat de capgirar la situació, teníem plenes opcions d’entrar en el partit però el gol d’Abraham, després d’una gran jugada individual, ha estat un cop molt dur (62′). Aquest gol ha estat una llosa massa pesada i a partir d’aquí el matx ha tingut ben poca història, malgrat que hi hem posat caràcter i ganes per reduir distàncies. El Cornellà, empès pel seu nombrós públic, ha continuat pressionant intensament a través del seu poder físic i en la recta final han anat caient la resta de gols, dos d’Enric Gallego (76′ i 78′) i el cinquè i definitiu d’Antonio (88′), que acabava d’entrar al camp. Tot i l’aparatós marcador, al cap i a la fi només són tres punts i ja sabíem que era una missió complicada puntuar en aquest camp. El que importa realment és que seguim immersos en la lluita per quedar-nos a Segona B i a casa sí que no podem fallar, diumenge tenim una altra finalíssima contra la Pobla de Mafumet (17h), un partit que haurem d’afrontar sense Djak Traoré, que complirà cicle de targetes. Caure està permès però aixecar-se és una obligació, així que hem de recuperar l’espurna a l’Estadi per mantenir la flama encesa. Som i serem UEO!! A les verdes i a les madures!

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà: Marcos, Joel, Ñoño, Borja, Uche, David, Pep (Antonio, 81′), Marc Caballé (Lulu, 72′), Enric, Abraham (Masqué, 80′) i Lucas.

UE Olot: Wilfred, Jose (Blazquez, 66′) Vallho, Luismi, Rojas (c), Djak, Sana, Héctor (Gato, 59′), Marcel (Diego, 51′), Musa i Uri.

Gols: 1-0, Lucas (35′), 2-0, Abraham (62′), 3-0, Enric (76′), 4-0, Enric (78′), 5-0, Antonio (88′).

Àrbitre: David Recio Moreno Ha amonestat Joel, Uche i Abraham (Cornellà) i Djak, Hector i Musa (Olot).

Incidències: partit corresponent a la jornada 32 del campionat de lliga amb la presència d’uns 1.200 espectadors al Municipal de Cornellà. Abans del partit, els jugadors de la UEO s’han fet una fotografia amb el lema “Connecta’t al blau” , de la campanya de l’associació APRENEM en motiu del Dia Internacional de l’Autisme.

Foto: Andrés Ayala-UE Cornellà

Leave a Reply