La jornada al futbol base (9 i 10 d’abril)

LES CRÒNIQUES

Primer cap de setmana del mes d’abril que ens ha deixat unes estadístiques de 3 victòries, 1 empat i 6 derrotes entre els conjunts de la Fundació UE Olot. Una jornada en la qual l’Infantil C va descansar i on tant infantils com cadets van jugar a domicili. Tot seguit repassem un per un com van anar els partits:

Banyoles 5-3 ALEVÍ D 

El Banyoles va sortir més posat i decidit i va portar el pes durant la primera i segona part. No obstant, el nostre Aleví D es va defensar bé i va aprofitar una de les poques arribades que va tenir per posar-se per davant en el marcador. A la segona part, els banyolins van ser molt superiors en intensitat, van marcar tres gols i en van perdonar algun altre. Amb el marcador en contra ja va ser molt difícil la reacció, i malgrat i retallar el marcador dues vegades, els garrotxins no van poder capgirar el matx.

ALEVÍ C 1-7 Girona

Gran esforç tàctic i tècnic dels joves de Carré i Mora davant un bon equip amb molta mobilitat i velocitat en totes les accions. En tot moment van ser capaços de plantar cara i ser ells mateixos, realitzant bones sortides de pilota i amb accions de combinació destacades. Els tècnics feliciten l’equip i l’animen a treballar fort durant la setmana per tornar-hi el proper diumenge.

Cristinenc 2-4 ALEVÍ B

Un partit molt travat en el qual l’Aleví B es va contagiar del mal joc del rival i va errar nombroses oportunitats de gol. El joc va ser bo però inconstant, funcionant a batzegades. El cos tècnic assenyala que cal seguir treballant.

ALEVÍ A 4-3 Les Preses

El primer derbi de la segona volta no va defraudar al públic va assistir al Morrot. Es van veure dos partits completament diferents; els locals van dominar les dues primeres parts a nivell col·lectiu i això es va traduir en el marcador (3-0). Res feia preveure el que passaria després, amb un Les Preses que va sortir amb més cor que cap i recuperant moltes pilotes a camp contrari, aspectes que van propiciar el 3-e en el marcador. Va tornar a marcar l’Aleví A, però els visitants no es van rendir i van tornar retallar distàncies, un resultat que ja no es va moure més.

Figueres 0-0 INFANTIL B

Resultat just en un xoc molt igualat i amb molt migcampisme degut a les grans dimensions del camp. Bon treball tant ofensiu com defensiu dels de Vila i Barris, que només van trobar a faltar el camí del gol. Cal seguir entrenant per sortir de la mala dinàmica de resultats.

Sabadell 2-0 INFANTIL A

Primer part molt igualada en la qual l’Olot va tenir les primeres oportunitats però no va ser efectiu de cara a porteria. En canvi, a l’altra banda van culminar un bon contraatac per marcar el primer gol. A la represa, el domini va ser total dels de Juvanteny i Duran, que van generar moltes ocasions però no van estar encertats. I en canvi, en l’única arribada del Sabadell en la segona part van col·locar el 2-0 definitiu.

Llançà 0-4 CADET B

Un partit més complicat del que pot indicar el marcador. Els primers 20 minuts no es podien desempallegar de la bona pressió d’un Llançà que robava a camp contrari i creava bastant perill, fins que en una bona jugada de combinació els olotins van trencar el gel. A partir d’aquí, els d’Albert Barnadas i Sergi Casas van anar in crescendo i aprofitant la baixada física dels llançanencs a la represa, van rematar la feina amb tres dianes més.

Figueres 5-1 CADET A

Tot i que el Cadet A tenir el domini del joc en la primera part, va ser el Figueres qui va fer mal als espais a l’esquena de la defensa i en les accions a pilota parada per deixar un 4-1 al descans. Menys vistositat hi va haver a la represa, en part degut a l’estat anímic dels jugadors de Luque i Barranco.

JUVENIL B 0-2 Can Gibert

Un partit que mica en mica es va anar complicant per al Juvenil B. Els de Farrés i Vilanova van gaudir del control de la pilota però sense trobar la verticalitat necessària. Un penal en contra els va posar en desavantatge i els nervis i la pressa van evitar que trobessin els espais que el propi joc els proporcionava. A l’equador de la segona meitat, una altra pena màxima favorable al Can Gibert els va acabar de condemnar.

JUVENIL A 0-1 Girona 

El conjunt de Joan Sánchez i Ignasi Grabolosa va plantar cara a tot un Girona, segon classificat, que només el va poder superar amb un gol en la recta final del partit. Tot i la derrota, gran actuació i molt bona imatge del Juvenil A, que el trobem a la setena posició del grup 2 de Preferent amb 36 punts.

LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 9 i 10 abril

agenda9-10Ab

Foto portada: Roser Vila Vendrell

 

Leave a Reply