Chronojump: vincle amb la universitat

Des de la Unió Esportiva Olot agraïm al professorat del laboratori de les universitats INEFC i Blanquerna la seva dedicació en el món de l’esport i les facilitats del club per accedir al software Chronojump. Els seus esforços corresponen un avenç constant en l’acumulació de nous coneixements partint d’una base científica i que a la vegada es reflecteix en una millora i un progrés en l’àmbit professional.

El software Chronojump ha estat dissenyat amb l’objectiu de perfeccionar les valoracions en els exercicis de força aplicables a una metodologia de treball que utilitzem en el dia a dia del nostre cos tècnic. Una tasca supervisada per la figura de Martí Matabosch, el preparador físic del primer equip.

Especialment volem agrair la predisposició de Xavier de Blas, programador i professor de Blanquerna, Josep Mº Padullés, enginyer i professor de INEFC i Xavier Padullés, enginyer i assalariat de Chronojump. D’aquesta manera es reforça el vincle de la UEO amb la universitat i la investigació, aspectes importants per estar al corrent de les últimes novetats en les ciències de l’esport.

Més informació a chronojump.org (web) i Chronojump@boscosystem_es (twitter)

 

inefc1            blanquerna1     chrono2

Leave a Reply