La jornada al futbol base (9 i 10 abril)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, és el torn dels més petits de la casa, seguim les evolucions dels conjunts de la Fundació UE Olot que aquest cap de setmana ens van deixar un registres de 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes. Tot seguit analitzem en profunditat els partits corresponents a cada categoria formativa del club:

ALEVÍ D 1-4 Girona 

Un partit complicat davant un bon rival. La UEO va anar de més a menys; a la primera part va aguantar bé i va gaudir d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador. En la segona, els de Corominas i Banús no van poder mantenir el rigor defensiu i el Girona va aconseguir agafar l’esquena de la defensa diverses vegades per situar-se per davant (0-2). Un gol abans del descans, però, va posar els garrotxins dins del partit. En la tercera i la quarta part, els nostres jugadors van estar precipitats i imprecisos amb la pilota i amb les línies molt separades, fet que va dificultar la creació d’ocasions. Els gironins van acabar dominant i ampliant el marcador fins a deixar l’1-4 definitiu.

Santa Eugènia 7-5 ALEVÍ C 

El partit va començar de manera fantàstica, amb un gol dels olotins en el primer minut. Durant els 10 minuts següents, els de Delgà i Mora van gaudir de moltes oportunitats per ampliar el marcador, aprofitant molt bé les passades a l’espai però sense trobar l’efectivitat de cara el gol. En les dues últimes parts, els petits errors i lesions puntuals d’algun jugador van fer decantar el partit cap al conjunt gironí.

ALEVÍ B 9-3 Sils

Joc boníssim de l’Aleví B en les dues primeres parts, mostrant concentració i finalització de les jugades. El contundent marcador (6-0) així ho reflectia. En canvi, a la represa els jugadors es van relaxar i tres errors els van costar tres gols en 5 minuts. Poc a poc, en l’última part les coses van anar tornant al seu lloc. Els tècnics feliciten a l’equip i els animen a seguir treballant, que encara queda molt.

Boscdetosca 1-5 ALEVÍ A 

Un enfrontament avançat a divendres en el qual els olotins van anar de menys a més. Una vegada més, el control de pilota va ser total al llarg del partit davant un equip que va mostrar un sistema molt defensiu i l’única opció d’atac que tenia era robar pilotes a camp propi i buscar als davanters. Durant el cap de setmana, els d’Obrador i Somovilla també van participar al TAR 2016 Internacional Tournament de Taradell, en el qual van superar Ametlla del Vallès (0-1), Santa Eugènia de Berga (0-3) i Terrassa (0-2) en la primera fase. En els quarts de final van vèncer el Pontivy (1-1 i 3-2 als penals) i es van plantar fins a semifinals on els va eliminar el Llagostera (2-1).

Sant Pere Màrtir 4-3 INFANTIL C

Un partit en el qual ja des de bon principi no hi havia bones sensacions a causa del mal estat del terreny de joc. La primera part va ser dominada per l’Infantil C, que hi va posar les millors ocasions i només va faltar l’encert de cara a porteria. Tot i això, el resultat al descans era d’empat (1-1). La segona part va ser d’anades i vingudes, un joc que no va afavorir gens al joves de Luna i Romero, que van veure’s superats físicament i això va propiciar que el Sant Pere Màrtir acabés remuntant el duel.

INFANTIL B 3-2 Camprodon

Un xoc molt igualat i just si mirem el resultat, però amb domini i control del joc per part de l’Infantil B. Els de Vila i Barris van oferir una primera part perfecte, amb bona sortida de pilota i aplicant situacions treballades durant la setmana. Només va mancar la definició, ja que es van tenir moltes ocasions per marcar. Una jugada individual i un xut des del mig del camp dels visitants van capgirar el marcador al descans (1-2). A la segona part, menys control però el mateix perill a la porteria del Camprodon, cosa que finalment va donar una victòria treballada i merescuda als olotins. Un triomf que els jugadors necessitaven per trencar la dinàmica negativa.

INFANTIL A 2-1 Mollet

Un enfrontament molt igualat en el qual els dos equips volien tenir la pilota i van generar ocasions de gol. L’Infantil A se’n va anar a la mitja part amb un resultat favorable de 1-0. La mateixa tònica va seguir a la represa, fins que la UEO va marcar el 2-0. Els de Juvanteny i Duran van generar arribades clares per rematar la feina però va ser el Mollet qui va marcar. Tot i la seva pressió final, els de casa es van defensar amb ordre per emportar-se tres punts merescuts.

CADET B 2-3 Quart

Un compromís contra el líder de la categoria, que va portar el domini en la primera part però sense arribades clares. En un servei córner, però, el Quart es va avançar. Tot va canviar a la represa, en la qual el Cadet B va sortir a totes i va capgirar el resultat (2-1), fins i tot amb oportunitats per sentenciar. Però en una jugada desgraciada, el Quart va igualar el marcador quan faltaven cinc minuts per acabar el partit. I quan ja passaven alguns minuts del temps reglamentari, va arribar el 2-3 final en una falta lateral. Una derrota injusta i dolorosa per al conjunt d’Albert Barnadas i Sergi Casas, que el deixa sense opcions al títol de lliga.

 CADET A 3-3 Europa

Desafortunat és la paraula per definir el duel del Cadet A. I és que els de Luque i Barranco van ser superiors en tot moment i van disposar de moltes aproximacions per resoldre i matar el partit quan el tenien amb el 3-2 al marcador. Finalment, un rebuig d’una falta va permetre a l’Europa igualar el resultat i treure un punt del camp del Morrot.

CadetA2eur

Foto: JM Buxasas

Banyoles 2-0 JUVENIL B

Partit davant un dels equips capdavanters del grup. Tot i les dificultats que afronta el Juvenil B, la cita va ser d’alt nivell, amb bona circulació de pilota i arribades destacades per avançar-se en el marcador, fins i tot un penal fallat. La superioritat física dels banyolins es va notar en les jugades a pilota parada, i així va arribar el primer gol. Malgrat la insistència dels nostres durant els 90 minuts, el gol es va resistir. El cos tècnic agraeix l’actitud i positivisme dels futbolistes i els animen a seguir per al mateix camí.

Manlleu 2-2 JUVENIL A

Un partit intens en el qual el rival buscava un joc directe i es feia fort a través de les segones jugades. El nostre Juvenil A va intentar portar el matx al seu terreny, una tasca molt complicada. Un xut llunyà i un error defensiu van costar els dos gols del Manlleu. Els de Sánchez i Grabolosa van anar a remolc però van competir en tot moment i al final van poder igualar el marcador.

I LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 16 i 17 abril

agenda16-17Ab

Leave a Reply