Llibre solidari per aquest Sant Jordi

SI NO HI HA DEMÀ narra la història de superació de la Sílvia, que s’ha recuperat totalment del doble vessament cerebral que va patir quan tenia 17 anys. Des de la Unió Esportiva Olot compartim els valors que transmet el relat com l’autoestima, la força de voluntat, el sacrifici, la constància o la integració. L’objectiu és sensibilitzar l’entorn de les malalties cerebrals i reflexionar sobre la importància de la lluita personal per superar-les.

El llibre està escrit a quatre mans per les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer i tots els diners que s’obtinguin de la seva venda aniran destinats íntegrament a l’AFANOC (Associació de Famílies i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya).

Jugadors del primer equip com Abel Solé, Uri Santos (foto de portada), Marc Vallhonesta, Héctor Simon, Albert Blázquez i Marcel Serramitja s’han volgut afegir a la causa per donar difusió a una iniciativa benèfica i que pot servir de mirall per a moltes persones. Així que per Sant Jordi la nostra recomanació és aquesta; Si no hi ha demà!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Marc Vallhonesta i Héctor Simón

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Albert Blázquez i Marcel Serramitja

 

 

Leave a Reply