Com si no hi hagués demà

Si la Unió Esportiva Olot és capaç d’obtenir els tres punts en la visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (demà, 18h), dormirà fora del descens directe i augmentarà considerablement les opcions de permanència. Un altre duel vital davant un Espanyol B sense pressió que ja no s’hi juga pràcticament res més que les ganes d’agradar. Héctor Simón i Djak Traoré seran les absències de la llista de Santi Castillejo. Aquest cop, emparats per un centenar d’aficionats de La Grada UE Olot, esperant repetir la gesta del curs passat. 

Mentre hi ha vida hi ha esperança. No negarem que la plantofada in-extremis de la Pobla va ser dolorosa, però aquell partit ja és història i ara tenim una altra final a les nostres mans. Els empats dels rivals directes han deixat la situació tal com estava, això sí amb una jornada menys, i per tant no hi ha temps per perdre i la victòria a Sant Adrià esdevé fonamental. Un cap de setmana en el qual la resta d’implicats tenen compromisos contra equips que aspiren al play-off, fet que encara donaria més importància als tres punts que hi ha en joc demà. L’equip està concentrat, compromès i amb força de voluntat, sabedor que queden cinc cartutxos i que ens hem d’aferrar al clau roent de la salvació. Ens espera un Espanyol B que ja té els deures fets, salvat amb 45 minuts, cosa que no sabem si pot ser una avantatge o un inconvenient, tenint en compte que es tracta d’un filial on la majoria de jugadors són joves amb projecció que han de vetllar pel seu futur professional. El partit es disputarà a les 18h, es podrà veure en directe per Esport3 i escoltar com sempre per Ràdio Olot. 

Santi Castillejo recupera Wilfred sota pals però tindrà dues baixes sensibles al centre del camp; Héctor Simón, que compleix cicle de targetes, i Djak Traoré, que ha viatjat a Costa d’Ivori per motius familiars, a més de Roger Bonet que ha estat operat d’una artroscòpia al genoll aquesta setmana. Sí que comptarà amb el jugador número 12, una peça essencial i l’actiu que ens dóna més sentit: l’afició. I és que més d’un centenar de seguidors de La Grada UE Olot viatjaran en autocar per crear la marea vermella a la Dani Jarque (+ INFO a la notícia del web). Tots els ingredients per intentar repetir el triomf apoteòsic de la temporada passada. I és que som capaços de fer coses increïbles quan ens ajuntem, fins i tot d’aixecar el cap en els moments més difícils. Ara hem d’estar units i remar tots en el mateix vaixell. Sobreviurem, ens quedarem a Segona B! Demà toca +3!

La prèvia de Castillejo

“Quan reps un cop pateixes un dia o dos però no et queda altre remei que pensar en el següent partit, és el que té el futbol. Estem necessitats, contàvem amb els tres punts de l’altre dia i ara els haurem de buscar a fora. L’Espanyol B és un filial amb un físic important, ràpid i intens, tenen qualitat i gol. A més, viuen una situació més tranquil·la, sense pressió i per això és més perillós, es juguen el futur dels jugadors individualment. Són joves que volen aspirar a estar en el primer equip. Sortirem a l’atac i hem de ser forts en defensa, ens cal aprofitar les nostres oportunitats, ser més efectius que és el que ens està faltant últimament”. 

Precedents

Segurament el precedent que més fresc tenim en la retina és el de la temporada passada, amb victòria i remuntada gràcies als dos gols de Carlos Martínez i el tercer de David López (2-3). Fa dos cursos ens vam repartir els punts a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-1), idèntic resultat al de la campanya 2011-12 quan Olot i Espanyol B van coincidir a 3a Divisió (1-1). El gol de l’empat el va anotar el nigerià Edile.

Baixes: Djak (motius familiars), Héctor (sanció) i Roger Bonet (lesió).

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Adan Príncep

Leave a Reply