La jornada al futbol base (16 i 17 abril)

LES CRÒNIQUES

Tornem a ser dimarts i per tant, és l’hora de donar un cop d’ull a la jornada al planter de la Fundació UE Olot. Un cap de setmana molt productiu a nivell de resultats, ja que ens va deixar un total de 8 victòries, 1 empat i només 2 derrotes. Tot seguit ampliem els resums de cada categoria:

ALEVÍ D 6-2 Celrà

Partit molt destacat dels més petits de la casa, que van tenir la paciència necessària i una bona pressió per capgirar un marcador advers a partir de la segona part. Gràcies a la interpretació dels espais i els forats que va deixar el Celrà, els de Corominas i Banús van trobar el camí del gol deixant un contundent resultat final. L’equip afronta la recta final amb bones sensacions i molta il·lusió.

Camprodon 1-4 ALEVÍ C 

Bona actuació de l’Aleví C a Camprodon. El bon control en tot moment, la bona sortida de pilota, el joc de cara i la profunditat buscant  ls espais es va plasmar en una victòria que feia partits que  no s’aconseguia. L’esforç que hi posen els jugadors al final sempre dóna els seus fruits. Cal continuar entrenant bé  per aconseguir millorar tant individual com col·lectivament.

ALEVÍ B 6-1 Lloret

A l’Aleví B li va costar en els primers deu minuts per excés de confiança després de tres victòries consecutives i el Lloret ho va aprofitar per donar algun ensurt a la porteria local. Els nois de Ferrés i Morchón van reaccionar a base de lluita per posar-se per davant en el marcador i agafar el control del partit. El cos tècnic es mostra molt content del joc realitzat fins al moment i assenyala que cal seguir treballant en aquesta direcció. Aquesta setmana visiten un rival directe com és el Figueres amb l’objectiu d’avançar una posició a la classificació.

Fornells 2-1 ALEVÍ A 

Partit molt fluix de l’Aleví A, que va caure per la mínima al camp del Fornells en un mal dia. L’únic aspecte positiu que es pot treure és corregir els errors per no fallar en el següent cap de setmana.

INFANTIL C 5-1 Besalú

Els joves d’Emilio Luna i Arnau Romero van trencar la ratxa negativa de les últimes dues setmanes en un partit marcat per les individualitats dels olotins en la primera part. A la represa, el joc va ser més dinàmic per arrodonir el marcador amb un triomf solvent.

Boscdetosca 3-2 INFANTIL B

El conjunt de Vila i Barris continua amb la mateixa dinàmica dels últims partits; intenta generar i jugar a través de la pilota i superar la línies de passada mentre l’equip rival espera les errades per crear les ocasions. Un partit controlat en possessió i oportunitats de gol, només queda seguir millorant defensivament i en la definició. A vegades els penalitza massa la manera de jugar i entendre el futbol, però cal seguir apostant per aquest camí.

INFANTIL A 1-0 Blanes

Primera part en la qual l’Olot va fer mèrits per avançar-se, però la pilota no va voler entrar. La represa va ser més igualada i el Blanes, que en la primera no havia xutat a porteria, va gaudir de dues bones oportunitats per marcar. Va tenir més sort el nostre l’Infantil A, que en l’últim minut va aconseguir el gol que va significar una victòria merescuda.

Roses 0-3 CADET B

El Cadet B va sortir amb intensitat, bon control de la pilota i domini del joc. El Roses va collar de valent però els de Barnadas i Casas van saber desfer-se de la pressió creant bones arribades que es van traduir en un gol i una pilota al pal. A la segona part, el bloc olotí es va fer amo i senyor del matx, anotant dues dianes més i generant més perill a la porteria rosinca.

Ripollès 0-4 CADET A

Tret dels primers minuts en els quals va abundar la imprecisió, el Cadet A va mostrar una clara superioritat envers el rival, com demostra el còmode resultat final. Els tècnics creuen que s’ha de continuar lluitant i treballant per mantenir les posicions capdavanteres.

JUVENIL B 2-1 Camprodon 

Bon partit del Juvenil B, que va disposar de nombroses opcions per inaugurar el marcador, tot i que van ser els visitants que van obrir la llauna des del punt de penal. La tossuderia dels nostres jugadors va permetre seguir gaudint de bon futbol i grans arribades per remuntar. I així va ser, ja que dos gols en els últims deu minuts van servir per capgirar el resultat i deixar els tres punts al Morrot.

JUVENIL A 2-2 Montmeló

Un enfrontament intens i travat que es va posar costa amunt per a l’Olot. Va ser un duel molt boig amb anades i tornades a les dues àrees. Al final, tot i les males sensacions, els de Sánchez i Grabolosa van poder salvar un punt .

I LA PROPERA JORNADA:

–> Partits setmana 23 i 24 abril

agenda23-24Ab

 

 

Foto portada: JM Buxasas

Leave a Reply