Consulta el fullet de l’Olot-Hospi

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del CE L’Hospitalet, les vibracions dels jugadors després de l’empat a Sant Adrià i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem les evolucions de l’Infantil C, i es dedica la contraportada al llibre solidari Si no hi ha demà, escrit per les garrotxines Sílvia Pagès i Neus Verdaguer. El desplegable és un pòster del davanter Diego Sánchez.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

Clica aquí per consultar el fullet!

Leave a Reply