I ara, que no se’ns passi l’arròs

Amb confiança, implicació i tossuderia, la Unió Esportiva Olot afronta un altre cara o creu davant el CE L’Hospitalet (diumenge, 17h). El conjunt riberenc, farcit d’amistats perilloses com Prior o Coro, viu una temporada convulsa i irregular i buscarà tres punts per deixar la salvació quasi enllestida. Hauran de combatre, també, amb l’energia i passió de la Grada UE Olot, que ha muntat una arrossada en els prolegomens per començar a encendre l’Estadi.

Últims cartutxos de la temporada amb tot per decidir. L’avantatge per als nostres jugadors és que juguem tres dels quatre partits com a local en un Estadi Municipal que sempre està a l’alçada i on fa molts mesos que no perdem. L’empat al camp de l’Espanyol ens deixa una lectura més que positiva i indicis agradables; coratge, compromís, unió i una afició que està posant tota la carn a la graella per veure l’equip un any més a Segona B. Ara necessitem victòries, punts que ens acostin a la salvació, i els tres d’aquest diumenge són completament innegociables per a la nostra missió. Ens visita un Hospi que també viu un curs accidentat amb canvis a la plantilla i a la banqueta (Antonio Olmo i Miquel Corominas han rellevat Martí Cifuentes) i que ha de sumar a la Garrotxa després de l’ensopegada inesperada contra el Llosetense. Un conjunt farcit de vells coneguts com els defenses Guillem Savall i Juanjo Prior, arribat en aquest mercat d’hivern, el migcampista David López o el davanter David Corominas, un dels referents dels dos primers anys de la UEO a la categoria de bronze. Els riberencs tenen les baixes de Giaquinto i Ton Alcover, lesionats.

A l’Olot, Castillejo recupera Héctor i Djak, dues peces importants al mig del camp, i veurem si aposta per Wilfred o Conesa sota pals. A nivell ambiental, la Grada UE Olot l’ha tornat a fer grossa, aquest cop amb una arrossada que preveu mobilitzar més d’un centenar aficionats (+ INFO a la notícia del web). A més, mantenim la campanya Un soci, un acompanyant” per intentar superar la magnífica entrada de fa quinze dies. La cita s’ho val, som un club que es forja en situacions difícils, que pateix, que es nodreix d’esforços col·lectius i que creix al vostre costat. I ara, posem-hi el coll, posem-hi el cor, deixem-hi la veu. TOTS AMB LA UEO!! Ara o mai!

La prèvia de Castillejo

“S’ha de guanyar, ara ja no valen mitges tintes, estem competint bé però no és suficient. Les sorpreses sempre es donen a final de temporada, tan positives com negatives, hem d’estar preparats per guanyar, això és l’únic que podem controlar. Crec que vam sortir reforçats del camp de l’Espanyol B tot i fallar en les dues àrees. Per nosaltres només queda un partit ara mateix, només compta el de l’Hospitalet. És un equip que s’ha reforçat molt bé en el mercat d’hivern amb jugadors de qualitat procedents equips importants. Els està costant com a nosaltres, els falta gol, els errors els penalitzen molt i les dinàmiques són difícils de canviar. L’hem de guanyar amb intensitat i generant el futbol com en els últims partits”. 

Precedents

L’arxiu històric de resultats a l’Estadi afavoreix clarament a l’Olot. L’Hospi ha visitat dotze cops la Garrotxa, on només hi ha guanyat tres vegades, dues d’aquestes de forma consecutiva (57/58 i 58/59). La resta d’enfrontaments, la majoria a 3a Divisió, quatre a Preferent i dos a 2a B, se’ls ha emportat el conjunt olotí. Fa dos cursos, l’Olot es va imposar 2-1 amb gols de Coro i Carlos. L’any passat, els visitants van vèncer 0-1. Aquest és el retall de premsa del primer Olot-Hospi de la història, que data del gener de 1957 (informació cedida per Pep Solés):?

olot-Hospi(1957)

Baixes: Roger Bonet (lesió)

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Javi Borrego 

Leave a Reply