Roger Bonet i Marcel buscaran nous reptes

El central vallenc Roger Bonet no continuarà a la Unió Esportiva Olot la temporada vinent. Ruxi, que s’estava recuperat d’una artroscòpia al genoll i no ha pogut demostrar la seva vàlua com a futbolista, s’ha desvinculat de mutu acord amb el club. Tampoc seguirà el davanter cellerenc Marcel Serramitja, que tot i l’interès de la UEO per retenir-lo, prefereix continuar el seu camí lluny de la Garrotxa. 

Un agraïment per la seva energia, força de voluntat i capacitat de superació en el període que han pertangut a la disciplina de la Unió Esportiva Olot. Són jugadors joves, lluitadors, prometedors i amb una llarga carrera per endavant que esperem que sigui el més prolífica possible. Molta sort i fins aviat!!

roger2bo

Fotos: Adan Príncep / David Planella

Leave a Reply