Sergio Álvarez (CE Farners), més pólvora a dalt

Després de lligar en curt a Marc Mas, el projecte de la Unió Esportiva Olot també sedueix a Sergio Álvarez, davanter veneçolà amb experiència a la primera divisió del seu país. Amb 25 anys, Álvarez va enrolar-se a Catalunya per acabar la passada temporada al Farners de 1a Catalana, amb el qual va oferir grans prestacions. Esquerrà, fort i amb bon xut, arriba disposat a fer-se un nom en el futbol de casa nostra. 

Sergio Álvarez (18-01-91, Veneçuela) és un davanter centre de referència amb un temible joc aeri, olfacte de gol i unes condicions òptimes per explotar al nostre equip. Esquerrà, xut potent i tota una carrera per endavant, el sud-americà atresora un recorregut important per a la màxima categoria del seu país, Veneçuela. A les files del Trujillanos FC, va disputar un total de 64 partits en dues temporades i mitja al club. Álvarez va decidir provar l’aventura catalana i va fitxar pel C.E Farners (1a Catalana) en aquest tram final de lliga. I a la capital de la Selva ja ha deixat empremta del seu potencial amb cinc dianes en només deu partits. El veneçolà vol donar un impuls a la seva trajectòria al nostre país amb el salt a la Tercera Divisió. Amb Marc Mas i Sergio Álvarez, la UEO s’assegura una davantera de luxe, jove i amb fam per assolir objectius ambiciosos.

Benvingut a la Garrotxa, Sergio!! Desitgem compartir grans tardes de gols i futbol! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply