Lluís Micaló (SD Formentera), el comodí gironí

La Unió Esportiva Olot reforça la línia defensiva amb l’arribada de Lluís Micaló, procedent del SD Formentera de la Tercera Divisió balear. El gironí té 26 anys, un bon currículum a a la categoria i també una incursió a Segona B amb l’Sporting Mahonés. Polivalent, físic, treballador i amb l’edat òptima per convertir-se en un dels puntals de la rereguarda olotina. 

Lluís Micaló Masachs (11-08-1989, Girona) esdevé la quarta cara nova de l’Olot 2016-17. Un altre futbolista de la província que tot i ser relativament jove, acumula una trajectòria solvent amb dues etapes a Ses Illes. Té una mínima experiència a Segona B, en la seva curta etapa a l’Sporting Mahonés menorquí, i més àmplia a Tercera Divisió a files de Palamós, Figueres, Manlleu o el mateix Formentera, club amb el qual ha disputat el play-off per pujar en els dos últims anys. Va sortir del juvenil de divisió d’honor del Girona i just després va foguejar-se a Cassà i Guíxols. Micaló destaca per la seva polivalència, ja que pot ocupar les posicions del lateral dret, central i fins i tot de pivot defensiu. Un jugador disciplinat, amb rigor tàctic i unes bones facultats físiques per aprofitar tota la banda. El gironí, un d’aquells homes que sumen i fan pinya, s’ha sentit atret per al projecte de la UEO que li permet tornar a prop de casa en la plenitud futbolística de la seva carrera.

Benvingut a la UEO, Lluís!! Sort i èxits en aquest nou repte esportiu que encetem junts!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Leave a Reply