Jorge Rojas tanca cicle a la UEO

La Unió Esportiva Olot i el central de Santa Coloma de Gramenet no han arribat a un acord per allargar la seva relació contractual. Rojas deixa el club després de tres temporades a Segona B en les quals s’ha convertit en el líder de la defensa i un dels jugadors més ben valorats per a l’afició. 

El central colomenc ha disputat més de 90 partits amb la samarreta vermella i ha donat un rendiment excepcional a l’eix defensiu aprofitant el seu ofici, experiència, bona col·locació i sortida de pilota. Un jugador amb ascendència i autoritat en el vestidor, estava exercint com a segon capità, i que ha deixat empremta a la Garrotxa gràcies al seu compromís i implicació amb el club, integració en la ciutat i afecte, estima i respecte cap als seguidors de l’Olot.

Tota la sort del món per un dels nostres… Això és casa teva, Jorge! Mil gràcies per la feina feta! 

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply