Albert Blázquez, un any més de vermell

El lateral de Besalú amplia el seu contracte una temporada més amb la Unió Esportiva Olot. Blázquez és un jugador important, amb cartell a Segona B i experiència als filials de Villarreal i Espanyol, que creu en el nostre projecte i accepta el desafiament de competir a Tercera Divisió a la capital de la Garrotxa.

La passada temporada va jugar un total de 33 partits, 28 com a titular, en els quals va mostrar profunditat, dinamisme i criteri pel carril dret. Segon curs del besaluenc a la UEO, que compartirà posició amb el nouvingut Lluís Micaló, de característiques diferents i complementàries.

Encantats amb la teva decisió, esperem viure grans moments aquest any!! Fot-li canya, Albert! La banda és teva!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

blas1renova

Leave a Reply