Abel Solé també hi serà. La llegenda continua!

El gran capità es manté en el projecte de la Unió Esportiva Olot amb més de 400 partits de vermell a les seves espatlles. Solé, juntament amb Roger Vidal els únics supervivents de l’etapa a Primera Regional, disputarà la 12a temporada a la Garrotxa aportant el cor i el sentiment que el caracteritza amb la voluntat de reviure moments màgics a Tercera Divisió. 

Als seus 35 anys, Abel Solé és tota una institució al club i és per això que s’ha acordat la seva continuïtat per una temporada més defensant els colors de la UEO. El “capi” seguirà aportant intangibles com el lideratge, veterania, caràcter i sentiment de pertinença, a més d’aconsellar i guiar els més joves amb la seva experiència i ofici. Tornarà a compartir posició amb Roger Vidal, el seu inseparable company de batalla en els ascensos consecutius de l’equip, des de Primera Regional fins a Segona B. De fet, al migcampista olotí només li queden una desena d’enfrontaments per superar Martí Gratacós com a jugador amb més partits de la història del club. Abel jugarà en una categoria que coneix prou bé, tant en el seu pas pel CF Peralada com en l’etapa recent amb l’Olot, i esperem que el seu braçalet ens torni a portar ben amunt per viure un altre any inoblidable.

Entusiasmats amb la teva renovació, seguirem lluitant per fer créixer l’Olot!! Gràcies Abel, a donar més guerra! 

Leave a Reply