Dembo (Llagostera B) s’uneix al projecte

La Unió Esportiva Olot es reforça amb Dembo Batchilly, extrem gambià procedent del filial del Llagostera i que també ha passat per Girona B i CE Farners. Un jove descarat, elegant i amb bona tècnica individual que vol fer un pas important en la seva carrera i demostrar que pot ser vàlid per a la Tercera Divisió. 

Dembo Batchilly, de 23 anys, va arribar a Catalunya quan en tenia 15 i va començar al futbol base del Can Gibert. D’allà va saltar al Girona juvenil (Divisió d’Honor) i va militar dues temporades al Girona B, entrenat per Arnau Sala. També va passar pel CE Farners abans de fitxar pel Llagostera B (Segona Catalana), realitzant la pretemporada i alguns partits amistosos amb el primer equip. Es tracta d’un futbolista d’una gran qualitat tècnica, que pot jugar per dins i per fora i que pot ocupar les posicions d’extrem, interior o mitjapunta. Dembo té gol, és fi, elegant i amb desequilibri tant per per marxar en l’1×1 com per executar l’última passada. Encara té molt marge de millora i s’estrenarà a Tercera Divisió amb la voluntat de fer-se un nom a la categoria i impulsar la seva trajectòria.

Benvingut a la UEO, Dembo!! Et rebrem amb els braços oberts! A demostrar la teva vàlua! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply