Arriba Amargant i tornen Lluc, Kike i Èric

La Unió Esportiva Olot confirma el retorn dels cedits Lluc Banús i Kike Sánchez del CF Peralada, i Èric Vilanova de la UE Figueres, mostrant la ferma convicció que han de ser homes amb protagonisme a Tercera Divisió. A més, l’extrem Sergi Amargant, de 24 anys i procedent del CEF Boscdetosca, també s’incorpora a la plantilla en una clara aposta per als joves valors del territori.

El central Lluc Banús ha estat una de les grans revelacions d’un CF Peralada que s’ha mantingut a la categoria. El jugador de Santa Pau s’ha consolidat a l’eix de la defensa del conjunt d’Arnau Sala, agafant ritme i continuïtat en una divisió dura i exigent. No ha tingut tanta participació Kike Sánchez, l’extrem de l’Escala que l’estiu passat va fer la pretemporada amb la UEO, però quan ha jugat ha deixat mostres de la seva rapidesa i habilitat per la banda. Qui ja està més foguejat a Tercera és Èric Vilanova, que ha crescut en la segona cessió a la UE Figueres. El migcampista olotí s’ha fet gran a Vilatenim i està cridat a ser un dels futbolistes importants de la plantilla de Calderé. Ben tornats, nois!! Arriba la vostra hora! Pit i collons!

La nova direcció esportiva, encapçalada per Sergi Raset, aposta per futbolistes de la comarca i la província i en aquesta línia anunciem el reforç de Sergi Amargant (14-03-1992, Olot), davanter del CEF Boscdetosca (Segona Catalana) i ex del nostre futbol base, que s’ha destapat a Segona Catalana amb 21 gols en 32 partits. Aprofitant la bona relació entre els dos clubs, Amargant lluitarà per guanyar-se un lloc a l’equip amb el seu atreviment i desequilibri. Benvingut, Sergi!! Molt sort i a donar-ho tot!  

Foto portada: CEF Boscdetosca

lluc3                  kike1

_MG_1238

Leave a Reply