Jose Martínez, fidel als colors

La Unió Esportiva Olot es garanteix la continuïtat del lateral gironí, un dels referents de la plantilla actual. El futbolista gironí, de 33 anys, viurà la segona temporada a la Garrotxa i serà l’encarregat de posar ordre, ofici i sacrifici a la defensa en aquesta nova etapa a Tercera Divisió. 

La renovació de Jose Martínez representa una gran notícia per a la UEO. Pel seu carisma, per l’entrega i per la dilatada trajectòria en equips de categoria superior, el de Taialà és un element molt necessari per a la rereguarda olotina. El curs passat va disputar 33 partits, mostrant una gran polivalència tant de central com de lateral, i es va posar l’afició a la butxaca amb les seves actuacions i el seu compromís tot i el moment delicat.

Un any més junts!! Excel·lent decisió, Jose! Confiem en tu i esperem viure una temporada per recordar! 

Leave a Reply