El nou Olot es posa en marxa

El primer equip de la Unió Esportiva Olot ha començat aquest matí els entrenaments sota les ordres de Ramon Maria Calderé i amb tota la il·lusió del món. Moltes cares noves, joves prometedors, altres vells coneguts i jugadors importants que segueixen amb nosaltres han de conformar una plantilla potent per aspirar a fer un gran any a la Tercera Divisió. 

Els jugadors del nou projecte de la UEO s’han entrenat per primer cop aquest matí sobre la gespa de l’Estadi Municipal i també ho faran aquesta tarda (18:30h) amb la batuta de Calderé, que s’ha mostrat il·lusionat i motivat per iniciar aquest repte. Demà repetiran doble sessió i dissabte únicament s’exercitaran al matí. La setmana que ve faran triples sessions (amb esmorzar al bar ATN de l’Estadi) per preparar el primer duel de la pretemporada, que serà dissabte 23 de juliol contra l’Al-Wahda dels Emirats Àrabs.

Jugadors del primer equip: Uri Santos, Abel Solé, Jose Martínez, Albert Blázquez, Roger Vidal, David Bigas, Lluc Banús, Lluís Micaló, Marc Mas, Sergio Álvarez, Sergi Amargant, August Conesa, Gianni Cassaro, Kike Sánchez, Èric Vilanova i Dembo Batchilly.

Jugadors a prova: Jordi Sala (Girona juvenil), Litus (Girona B), Jerin Ramos (Màlaga CF) i Fran Soler (La Jonquera, cedit UEO).

Juvenils que fan la pretemporada: Guillem Sacrest, Allal, Moha, Sergi Ferrusola, Felipe Gaitán i Alfredo Gutiérrez.

Pel que fa al cos tècnic, queda conformat per Ramon Maria Calderé (primer entrenador), Marc Cabestany (segon entrenador i coach), Xevi Coll (preparador físic), Jan Miquel Salavedra (entrenador de porters), Jaume Cros (analista), Santi Buendía (delegat) i Myron Ilchinsin (encarregat de material), a l’espera de l’arribada d’un fisioterapeuta.

Aquí teniu la GALERIA DE FOTOS de Martí Albesa: http://www.ueolot.com/px_gallery/primer-entrenament-2016-17/

 

Leave a Reply