Aquest dijous, trobada informativa al Casal Marià

Aquest dijous 21 de juliol a les 19:30h al Casal Marià d’Olot tindrà lloc la reunió informativa amb socis i simpatitzants de la Unió Esportiva Olot. Volem seguir compromesos en aquest projecte que enguany porta novetats importants que estarem encantats de presentar-les en aquesta trobada amb els seguidors del nostre club. 

La nostra intenció és seguir fent de la UEO un club popular i obert a tothom, que vol serguir creixent amb una de les millors aficions del futbol català. Volem remarcar que el consell d’administració, els tècnics, jugadors i la resta de personal del club seguim amb el compromís de treballar amb intensitat, rigor i humilitat per millorar diàriament l’horitzó del nostre estimat club. Desitgem comptar amb la vostra presència i opinió. Us esperem dijous al Casal Marià!

Leave a Reply