David Escudero (Saguntino) apuntala la defensa

La Unió Esportiva Olot es fa amb els serveis del poderós central alacantí, que arriba de l’Atlético Saguntino després de començar la temporada al Castelló, on va coincidir amb Calderé. Escudero, de 28 anys, s’ha incorporat aquest matí als entrenaments i compta amb una trajectòria consolidada a Tercera Divisió i fins i tot una experiència a Segona B a les files de l’Ontinyent. 

David Escudero López (Alacant, 14-07-1988) es un central esquerrà de gran envergadura que destaca per la seva contundència, bona col·locació, criteri per treure la pilota jugada i un joc aeri important gràcies a les seves condicions físiques (1’89m). Format a les categories inferiors de l’Elx, Escudero ha militat a l’Elx Il·licità, UD Alzira, en dues etapes, Torrellano, Hellín Deportivo, Arandina CF i Ontinyent CF, a més d’una experiència a la Tercera Divisió italiana a les files del SSD Calcio Marano. Es tracta d’un perfil de jugador que actualment no teníem a la plantilla i que serveix per complementar l’eix defensiu, posició que pot alternar amb Jose Martínez, Lluc Banús i Lluís Micaló.

Benvingut a la UEO, David!! Sort i encerts en aquesta nova etapa que comença avui!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Leave a Reply