Héctor Simón torna a agafar el timó

La Unió Esportiva Olot i el migcampista Héctor Simón han arribat a un acord per allargar el seu vincle en el nou projecte a Tercera Divisió. D’aquesta manera, el futbolista de Llançà complirà la tercera temporada defensant la samarreta vermella, en les quals ha esdevingut el cervell i el metrònom de l’equip des del centre del camp.

L’últim dels jugadors de la temporada passada en decidir el seu futur ha estat Héctor Simon, que ha renovat un any més amb la UEO i s’ha de convertir en un dels referents del bloc de Calderé. El llançanenc, de 32 anys, ja ens ha mostrat del que és capaç en la setantena de partit disputats en els dos primers cursos a Segona B; compromís, professionalitat i grans dosis de qualitat en desplaçaments i assistències, aportant aquell plus d’experiència, de pausa, de ritme i de saber estar tan necessari en la zona de mitjos.

Et gaudirem un any més a la Garrotxa, quin luxe i quin plaer!! Marca’ns el camí, Simonet… HI TORNAREM! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply