Indicis agradables (UE Olot 2-0 Al Wahda)

Fantàstica posada en escena de la Unió Esportiva Olot, que supera el campió de la Copa àrab amb grans gols d’Alfredo Gutiérrrez i Litus.  Tot i el poc ritme competitiu, els nous fitxatges hi posen bones maneres i els més joves demanen pas davant un Al Wahda que es va topar amb un gran treball defensiu dels garrotxins. 

El debut dels homes de Calderé va deixar bon gust de boca als més de 600 aficionats que es van acostar a l’Estadi. Especialment prometedora va ser la primera meitat, en la qual els nostres jugadors van passar per sobre de l’Al Wahda practicant un futbol molt atractiu. En els primers minuts es va veure una gran intensitat i dinamisme de la UEO, traduïda en el primer gol del matx. El juvenil Alfredo va driblar amb molta elegància el porter després d’una magnífica assistència d’Èric Vilanova (13′). Els primers 45 minuts van servir per veure la solvència de Lluc Banús, l’atreviment de joves com Allal, Amargant o el mateix Alfredo, i el bon joc d’esquenes de Sergio Álvarez. A partir de la mitja hora va despertar el combinat d’Aguirre, fins aleshores apagat i sense aproximacions destacades. Tagali, el davanter argentí, va ser qui més a prop va estar de l’empat amb tres arribades prou perilloses.

A la represa, ball de canvis i una baixada de ritme lògica en aquestes alçades de la pretemporada, amb els dos equips fent una càrrega important de treball durant la setmana. Això sí, els de Calderé no van perdre la seriositat defensa ni les intencions futbolístiques, i fins i tot el central Escudero, l’últim en arribar, va rematar al travesser en un servei de cantonada. Abans, Rashid també havia etzibat un cacau a la fusta en una segona meitat més tàctica i amb menys oportunitats clares. En la recta final, l’Olot va tornar a prémer l’accelerador, contagiat de la lluita d’Uri i Marc Mas, i va trobar el premi del segon gol en un córner que Litus, jove esquerrà que està a prova, va endreçar a la xarxa amb la col·laboració d’un defensa visitant. El conjunt d’Aguirre va buscar obrir el seu compte golejador però es va topar amb una defensa ben sòlida que, tot i els pocs dies d’entrenament, va mostrar una fermesa admirable. En definitiva, un debut prometedor davant un rival exigent que serveix per començar a conjuntar les noves peces i veure detallets dels més joves. El proper dimecres, segon test al camp de l’Escala (20h) i dissabte, un nou amistós al camp del CF Peralada. Això pinta bé!! Seguim!

FITXA TÈCNICA

UE Olot: August, Jose, Bigas, Blázquez, Lluc, Abel (c), Alfredo, Èric Vilanova, Sergio, Allal i Amargant. També van jugar Guillem (ps), Kike, Escudero, Jordi Sala, Dembo, Litus, Marc Mas, Uri, Ismael i Ferru. 

Al Wahda: Adel, Ahmed, Mohamed, Salem, Rim, Khadil, Basit, Al Galri, Ismael, Valdivia i Tegali. També van jugar Ali (ps), Ahli, Abdulla, Paisal, Salem, Suhail, Naser, Zayed, Tarek, Sudan Sail i Rashid.

Gols: 1-0, Alfredo (13′), 2-0, Litus (82′). 

Àrbitre: Gerard Brull. 

Incidències: primer partit de pretemporada a l’Estadi Municipal amb una entrada de 667 espectadors.

Foto: Saleem Foto

Leave a Reply