Escalada física (L’Escala 0-1 UE OLOT)

L’oportunisme d’Uri Santos desencalla in-extremis un matx en el qual la Unió Esportiva Olot va notar la càrrega física realitzada en els últims entrenaments. L’Escala hi va posar empenta i alguna bona ocasió, però els garrotxins van tirar de galons per assolir el segon triomf de la pretemporada en l’estrena d’Héctor Simón. Aquest dissabte, tercer assalt al camp d’un CF Peralada farcit de vells coneguts.

Calderé va tornar a apostar per una barrejar de joventut i experiència en l’onze inicial, en una primera part en la qual les arribades van ser minses als dos costats. El central nouvingut, David Escudero, es va retirar en els primers minuts per una petita sobrecàrrega a la cuixa. En atac, el juvenil Allal i Marc Mas van connectar un parell de vegades per incordiar la defensa escalenca, ben posicionada i amb poques fissures. Tot i baixar a Segona Catalana, els de Betu Gasca van oferir una bona imatge amb jugadors contrastats com Argi, ex de l’Olot, Ureña, Alforcea o el mateix Pol Compte, que va tenir el gol a les seves botes. Dembo Batchilly, ja sense molèsties, també es va atrevir des de la frontal i Marc Mas va insistir amb dos tirs més que no van trobar els tres pals per ben poc.

A la represa, ball de canvis (amb el debut del flamant renovat Héctor Simón) i un lleuger augment del ritme i la intensitat, ja que els dos equips tenien ganes d’inaugurar el marcador. El domini era de la UEO, que feia valer la seva superior categoria però li costava endinsar-se amb profunditat a l’àrea empordanesa. Els locals van avisar mitjançant Gasull, Agustí i Pol Compte, que van topar amb la seguretat del porter juvenil Guillem Sacrest.  Tot i la despesa i el desgast de les sessions dels últims dies, els de Calderé van fer un sobreesforç en els darrers minuts per tal d’emportar-se la victòria, i la van trobar sobre la botzina final. Magnífica jugada del jove Alfredo, que segueix en estat de gràcia, que la cedeix per Sergio Álvarez, que afusella Ureña i el seu refús l’aprofita Uri Santos, el que sempre hi és, per enviar-la a la xarxa. Triomf per la mínima en un duel més tàctic que estètic i que serveix per anar emplenant el dipòsit i conjuntant els nous reforços. La setmana encara ens portarà un nou duel, aquest més exigent, al camp del Peralada, rival també a Tercera Divisió. Serà dissabte a les 19h en un retrobament amb Vallho, Djak, Coro i els tècnics Arnau Sala i Xavi Punsí. A polir errors i a seguir competint!

FITXA TÈCNICA

FC L’EscalaJoan Mill, Pàmies, Masjoan, Ferrer, Alforcea, Sergi Ramírez, Argi, Agustí, Alex Darnés, David Puig i Pol Compte. També han jugat Ureña (ps), Victor Hugo, Marc Gasull, David Marín, Mustafa Sarr i Hamza.

UE Olot: Guillem, Jose (c), Bigas, Kike, Escudero, Roger, Dembo, Èric Vilanova, Marc Mas, Allal i Litus. També han jugat Blazquez, Abel, Sergio Alvarez, Ferru, Amargant, Uri, Lluc Banús, Hector, Fran Soler i Alfredo.

Gols: 0-1, Uri Santos (90′)

Àrbitre: J. Faig

Incidències: segon amistós de pretemporada amb la presència d’uns 200 espectadors al Municipal de l’Escala.

Foto: Isaac Planella

Leave a Reply