De pesca pel Maresme

Una altra sortida trampa de la Unió Esportiva Olot al camp de la UE Vilassar de Mar (diumenge, 18h), amb el repte de millorar les prestacions de Sant Feliu i encadenar un nou triomf per tal de consolidar-se en el nucli capdavanter. Els de Manel Moya, en descens amb 1 punt, tornen a Tercera amb l’objectiu de la permanència. Calderé perd Uri Santos, baixa per una contusió, i té els dubtes de Micaló i Kike Sánchez.

Cinquena jornada del campionat de lliga per a la UEO, que encara el tercer desplaçament del curs. De moment, sort diversa a domicili amb una victòria al camp de l’Ascó i una derrota a Sant Feliu. Toca desequilibrar aquesta balança amb una alegria al Municipal Xevi Ramon, un camp similar a Les Grases en el qual haurem de demostrar que hem après la lliçó d’aclimatar-nos a un nou ecosistema. Uns tres punts estratègics, ja que tant Peralada com Palamós tenen duels exigents fora de casa i un triomf ens permetria fer una estrebada en la zona de promoció de d’ascens. No fem volar coloms, ningú ens regalarà res i cal mantenir el nivell de cohesió, solidaritat i sacrifici.

El rival és un recent ascendit, el Vilassar de Mar. Retorn dels maresmencs a la categoria amb tota la il·lusió del món i amb la fita clara de quedar-s’hi. Fins ara, els resultats no els han acompanyant; els de Manel Moya només han pogut treure un empat, per bé que les tres derrotes (Jonquera, Peralada i Vilafranca) han estat per la mínima. Entre els fitxatges més destacats, Roger Matamala (Masnou), Manu Viale (Sant Andreu) o Roberto Camacho (Santboià), que s’uneixen als Imanol, Peque, Sergio Ginés o Pompido que van aconseguir l’ascens. Per diumenge, Moya només té la baixa de Jaume Hernández, sancionat.

Ramon Calderé no podrà comptar amb Uri Santos, que arrossega una contusió del partit contra l’Europa, i té els dubtes de Micaló i Kike Sánchez, pràcticament recuperats de les seves lesions musculars. El partit serà diumenge a les 18h al Xevi Ramon de Vilassar de Mar, en directe per Ràdio Olot i al twitter del club (@UEO1921). En la setmana de la tornada a l’escola, nosaltres tenim un examen de recuperació per comprovar si hem superat l’assignatura pendent. Som bons estudiants i aprovarem amb nota… Posem la la quarta! SOM-HI OLOT!

La prèvia de Calderé

“És un camp com el del Santfeliuenc, espero i desitjo que hi hagi una correcció urgent i ràpida perquè no torni a passar. Ens hem d’adaptar sí o sí, no hi ha més. Amb el pas de les jornades anem millorant i demostrant que som solvents a casa, ara hem de fer-ho a fora. En futbol, el que juga a mitges normalment perd, si vas al cent per cent tens moltes més possibilitats de guanyar. A Sant Feliu ens va faltar adaptació al terreny de joc, ens va faltar practicar el nostre estil de manera més convençuda, més empenta i més decisió en la rematada final.  És possible ue hi hagi canvis, el que importa és la filosofia, l’estil del joc. És un camp per jugar d’una altra manera, no tenim la obligació de fer sempre el mateix equip. Vull que tots es sentin tots importants i tinc ganes que tots participin”

 Precedents

Al llarg de la història, hem localitzat un total d’11 visites a Vilassar de Mar entre Primera Regional, Primera Catalana i Tercera Divisió, aquesta darrera només en una ocasió. El balanç és de 4 victòries olotines, 3 empats i 4 triomfs dels locals. L’últim precedent és del curs 2012-13, quan en la primera jornada de lliga ens van imposar per 0-2 amb gols de Carlos Martínez i Uri Santos.

Baixes: Uri Santos (lesió)
Foto: Isaac Planella-UE Olot

Leave a Reply