Xavi Ginard, experiència sota pals

La Unió Esportiva Olot  es reforça amb Xavi Ginard, porter de 29 anys amb experiència a Segona B i que actualment estava sense equip. El mallorquí, que aquesta tarda ja s’entrenarà a les ordres de Ramon Calderé, ha jugat l’Atlètic Balears, al Sabadell i també ha provat sort a la lliga grega. 

Xavi Ginard Torres, nascut a Artà, Mallorca, (11/10/1986) es va formar al FC Barcelona i va passar per equips com el CD Manacor, CD Binissalem, CE Sabadell, Atlètic Balears (tres temporades amb una visita a l’Estadi i tot) i un parell d’experiències a l’estranger, en concret a Grècia, a les files del PAE Veria i l’Aris de Salòtnica tastant el futbol professional. Ginard, un porter de bona planta (1,86m) i de trajectòria contrastada que s’ha sentit atret per al nostre projecte i té ganes de contribuir perquè aquesta sigui una gran temporada i s’assoleixin els objectius.

Benvingut a la Garrotxa, Xavi!! Et desitgem tota la sort del món!

ginard1

 

 

Leave a Reply