La jornada al futbol base (1 i 2 octubre)

LES CRÒNIQUES

Ja hi tornem a ser. Les competicions domèstiques ja han arrencat en totes les categories en les quals militen els conjunts de la Fundació UE Olot i aquí estem per explicar-ho amb deteniment. Cada dimarts us servirem el més destacat de la jornada en el nostre futbol formatiu. Aquest cap de setmana vam tenir un total de 6 victòries, 1 empat i 3 derrotes, deixant de banda l’Infantil C-Atlètic Banyoles, que es va suspendre. Tot seguit, repassem els resums de cada partit:

Camprodon 2-4 ALEVÍ D

Els més petits de la casa, enguany dirigits per Aitor Aguilera i Albert “Ketxa”, van començar la lliga amb una treballada victòria al camp del Camprodon.

ALEVÍ C 4-6 Sant Gregori 

Partit molt intens per part dels dos equips, en el qual el Sant Gregori va sortir fort i pressionant molt amunt, però l’Olot va estar molt intens defensivament i va aconseguir posar-se diverses vegades per davant en el marcador fins arribar al 3-2 a la mitja part. A la represa, els joves de Coromina i Caballero van tornar endollats i van gaudir d’algunes ocasions per situar el 4-2, fins i tot un penal, però a continuació els gironins van marcar tres gols en cinc minuts, dos a pilota aturada. No obstant, l’Aleví C no es va rendir i malgrat insistir de valent durant l’última part, el marcador final va ser de 4-6 a favor dels visitants.

Guíxols 2-2 ALEVÍ B

Un enfrontament que no va començar gaire bé ja que el Guíxols va sortir molt fort, robant pilotes i creant oportunitats clares, fet que es va traduir amb un 2-0 al minut cinc de partit. Els de Delgà i Genís, però, van sobreposar-se i van començar a controlar el joc, aconseguint empatar el marcador i disposant d’ocasions per acabar guanyant. Al final no va ser possible però els tècnics es queden amb la bona actuació en un camp difícil.

ALEVÍ A 6-1 Boscdetosca

Primeres dues partits bastant travades. El Boscdetosca tenia la possessió però no arribava a l’àrea ja que els olotins sabien el rol que havien d’agafar en aquests períodes, amb una bona pressió al mig i transicions ràpides en atac que els van donar els seus fruïts. En la segona meitat, els de Banús i Morchón van pressionar més amunt i en una jugada assajada de córner van anotar el 2-0. El BDT, però, va retallar distàncies executant una falta des de la frontal. A partir d’aquí, l’Aleví A va estar impecable defensivament, controlant la possessió i portant el joc on volia. Robant la zona de creació dels visitants, que van baixar fisíca i mentalment, la UEO va sentenciar el matx en l’última part.

Fornells 4-0 INFANTIL B

Derrota a domicili dels jugadors dirigits per Martí Gratacós i Martinet en el debut a la competició. Primer partit de lliga i per molts jugadors el primer de futbol-11, ja que la majoria eren alevins l’any passat. L’equip va començar intentant portar la iniciativa del joc en el primer quart d’hora. Tot seguit, va encaixar dos gols que es podien evitar i no es va fer per hàbits encara no adquirits. En la segona part, el Fornells va dominar els primers minuts i va marcar dos gols més. Els últims vinc minuts van ser els millors de l’Infantil B, major part del temps jugant a camp contrari. Els tècnics assenyalen que el bloc ha d’adquirir hàbits que els ajudin a millorar com a futbolistes.

EF Guíxols 3-4 INFANTIL A

Un duel amb molta emoció fins al final i amb una part per cada equip clarament diferenciada. La primera va ser molt intensa, amb molta lluita i en el qual els ganxons hi van posar més intensitat i ganes. El marcador al descans era de 2-1. Un resultat que es va ampliar a l’inici de la segona (3-1), però els de Ketxa i Barris van reaccionar bé, practicant bon joc i aconseguint aixecar el matx a falta de tres minuts (3-4). Cal destacar la dificultat del debut, i més fora de casa.

CADET B 1-4 Llançà

Inici de partit trepidant en el qual el Cadet B va tenir dues clares ocasions per obrir la llauna. En canvi, va ser el Llançà qui en cinc minuts va marcar dos gols que els van donar la tranquil·litat necessària per guardar la pilota i aprofitar l’ansietat dels garrotxins, que volien posar-se dins el partit amb un gol. Els empordanesos van ampliar la diferència amb dues dianes més abans de la mitja hora. A la represa, els de Barnadas i Casas van sortir valents, fent la pressió a dalt, aquest cop amb millor resultat i va intentar reduir distàncies en tot moment però la diferència ja era insalvable.

CADET A 4-0 Mollet

El resultat és exagerat. La primera part va ser molt igualada, el Mollet va acaparar la posessió i el Cadet A va mostrar-se replegat i va poder robar una bola filtrada per marcar l’1-0 abans dels descans. Els vallesans van sortir molt fort a la represa, generant cert perill a la porteria local, però per sort els de Serrado i Botella van poder situar el 2-0 en un contraatac. A partir d’aquí el partit es va obrir molt més, amb un Mollet bolcat a l’atac i un Olot que va trobar més espais per rematar la feina amb dos gols més.

Boscdetosca 3-6 JUVENIL B

Un xoc molt intens en un camp de dimensions reduïdes en el qual les pèrdues en la sortida de pilota generaven molt perill. En la primera meitat, els de Luque i Barranco van dominar el joc però no les àrees. A la segona, el Juvenil B va va mostrar una gran superioritat i així ho reflecteix el resultat final.

Cal Aguidó 1-2 JUVENIL A

Partit complicat en un camp de dimensions reduïdes que no afavoria el nostre joc. Primera part molt igualada en el qual el màxim perill dels dos equips va ser a pilota aturada. Va ser així com va arribar el primer gol del Juvenil A, aprofitant un refús d’un córner. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part després d’un inici molt intens. A la segona part, el joc va ser més directe i amb moltes segones jugades. En una d’aquestes, els de Sánchez i Duran van aprofitar una pilota morta fora l’àrea per convertir-la en gol. Seguidament, però, una pèrdua al centre del camp va provocar el gol dels locals després d’una centrada lateral. Tot i això, els olotins van aguantar bé en defensa per aconseguir els tres punts.

Foto: JM Buxasas

LA PROPERA JORNADA:

finde9-10fb

 

Leave a Reply