Aquest diumenge, presentació del futbol base

Aquest diumenge, just abans del partit entre la Unió Esportiva Olot i el Cerdanyola FC (17h), farem la presentació de tots els conjunts de la Fundació UE Olot. En total, 11 equips repartits en diverses categories; quatre alevins (dos a Preferent i dos a Primera Divisió), tres infantils (dos a Primera Divisió i un a Segona Divisió), dos cadets (un a Preferent i l’altre a Primera Divisió) i dos juvenils (un a Preferent i l’altre a Primera Divisió).

Una estona abans del partit realitzarem les fotos de rigor amb els jugadors i tècnics de cadascun dels equips i quan els futbolistes de Tercera Divisió ja hagin escalfat i entrin a vestidors, farem sortir un per un els conjunts del futbol formatiu al centre del camp per presentar-los davant de l’afició. A la UEO estem orgullosos i compromesos amb el planter de la casa… És el nostre futur i l’hem de cuidar! VENIU A VEURE’LS!

 

Leave a Reply