Un bombó enverinat

La Unió Esportiva Olot es desplaça demà al migdia (12h) a la Bombonera de Nou Barris per enfrontar-se al CF Montañesa, situat a mitja taula però un dels conjunts més durs i guerrillers com a locals. Calderé està pendent de recuperar Uri Santos per continuar amb la inèrcia positiva i retallar posicions amb els dos primers classificats. 

Un dimecres atípic. La jornada intersetmanal incrementa la velocitat de la Tercera Divisió, que arriba a la novena jornada oferint una gran igualtat entre els equips. Una prova d’això és la dificultat que va comportar la victòria contra el Cerdanyola, que ens va posar contra les cordes i vam haver de suar de valent per quedar-nos amb els tres punts. Mantenim el llistó altíssim a l’Estadi i ara ens cal un cop sobre la taula a domicili, i quin millor escenari que Nou Barris per demostrar que també podem vèncer i convèncer lluny de la Garrotxa. Amb un altre estil, amb un joc més directe i pràctic, però amb la nostra essència; intensitat, cohesió i instint assassí. Marc Mas, set gols, i Sergio Álvarez, cinc gols, hi arriben amb les urpes ben afilades.

El rival és un CF Montañesa que cada any es reinventa per no patir, i no només ho aconsegueix sinó que els últims cursos també ha flirtejat amb la promoció d’ascens, aconseguint-ho en dues ocasions. Antonio Escudero conserva la base amb reforços experts com Edu Domingo, Montoro, Diego i el retorn de Payán i Ferran Alabau. Tato, Segarra, Escabrós, Pedro Garcia i companyia porten la veu cantant d’un contrincant dur de rossegar, especialment a Nou Barris, la seva ratonera amb un públic calent. Petit i de gespa artificial, caldrà veure com respon la UEO en un ecosistema totalment allunyat del Municipal.

Tot fa pensar que Ramon Calderé ja podrà disposar del davanter Uri Santos, que ja ha fet net de les seves molèsties, i Roger Vidal, baixa per precaució contra el Cerdanyola. La resta, tots convocats per viatjar demà de bon matí cap a Barcelona. El partit, a les 12 del migdia, el podreu seguir directe per Ràdio Olot i a través de les piulades al Twitter del club (@UEO1921). Diumenge rebrem el Terrassa i volem que sigui una setmana fantàstica… set dies de nou punts que ens catapultarien ben amunt. Demà toca Nou Barris i ens hem de fer notar. SOM-HI VERMELLS!!

La prèvia de Calderé

“És un partit complicat sobretot perquè la Montañesa és un equip que controla els tempos del partit i les condicions del seu camp, petit, estret i amb dificultats per fer un joc combinatiu. Domina totes les facetes del joc amb jugadors importants com Toni Pérez, Tato Burgada o Pedro Garcia, que ja el vaig tenir al Palència. És un enfrontament perillós perquè ells són molt forts al seu camp, per exemple el Peralada només hi va poder treure un empat. Haurem de posar-hi molta concentració”.

Precedents

Només hem localitzat un parell de precedents de la UEO a Nou Barris i ben recents, tots dos a Tercera Divisió. Es tracta de dos empats (2-2, temporada 2011/12 i 1-1, temporada 2012/13). Per tant, no hi hem perdut mai però tampoc hi hem guanyat.

Foto: Isaac Planella 

Leave a Reply