La jornada al futbol base (8 i 9 octubre)

LES CRÒNIQUES

A part de la presentació del futbol base en el partit entre el primer equip i el Cerdanyola, han passat moltes coses més aquest cap de setmana al planter olotí. Una jornada amb 6 victòries, 1 empat i 4 derrotes dels nostres representants. Tot seguit donem un cop d’ull a tots els partits de la Fundació UE Olot:

ALEVÍ D 3-4 Llagostera

Derrota ajustada dels més menuts de la casa, el bloc dirigit per Aitor Aguilera i Albert “Quetxa”, que van donar la cara i van fer un bon treball malgrat no poder-se quedar amb els tres punts en la visita del Llagostera.

Sarrià 4-5 ALEVÍ C

El partit va començar bé per a l’Aleví C, que fruit d’una bona pressió aconseguia posar-se 0-2 en el marcador. A la segona part, els de Corominas i Caballero no van estar tan a gust i van veure com el Sarrià remuntava per anar 3-3 al descans. Els garrotxins van tornar a dominar en la tercera part però els sarrianencs es van tornar a avançar en una ocasió aïllada. L’Aleví B va pressionar en l’última part i va poder capgirar el marcador per endur-se una victòria merescuda.

ALEVÍ B 2-4 L’Escala

Un duel davant d’un molt bon equip que l’Aleví B va saber defensar molt bé tal i com expliquen els nostres tècnics, Jordi Delgà i Sergi Genís. L’única taca negativa és que els va faltar contraatacar amb més claredat per obtenir un millor resultat.

Quart 2-3 ALEVÍ A

Partit molt complert dels de Banús i Morchón, que gràcies a unes dues primeres partits amb la porteria a zero van aconseguir arribar al descans amb un resultat de 0-2 després de robar dues pilotes en transició d’atac. El Quart volia tenir la pilota però no tenia facilitats i no va ser fins a la tercera part que va arribar el primer gol local, fruit d’un desajust defensiu. Amb tot, l’Aleví A va saber replicar amb el 3-1, però el Quart va marcar de penal i va buscar l’empat. Els olotins van estar molt ben posats i van concedir ben poc perill, tenint ells diverses ocasions per sentenciar el partit.

Ter Brugent 1-6 INFANTIL C

Els va costar trobar joc al principi als nois de Pau Obrador i David Ferrés, víctimes del nerviosisme i del físic superior del rival, que els va collar de valent. Tot i això, al final de la part van aconseguir marcar en una bona jugada combinada. A la represa, els locals van igualar el matx però l’Infantil C va reaccionar i va trobar el futbol desitjat, reflectit així en el marcador final.

INFANTIL B 2-3 Llançà

Un mal començament de partit, amb un gol en contra en el primer minut de joc i un penal força rigorós, no van ajudar a que el resultat fos positiu. No obstant, l’Infantil B va oferir un bon partit amb bona sortida de pilota i creant moltes ocasions de gol. De fet,  els de Martinet i Gratacós van aconseguir empatar el duel (2-2) en una excel·lent jugada col·lectiva. Però un minut més tard, el Llançà es va tornar a posar per davant (2-3) en un resultat que ja seria definitiu. En resum, moltes ocasions desaprofitades per a l’Olot i màxima efectivitat dels empordanesos, tres arribades, tres gols.

INFANTIL A 4-1 Quart 

Un xoc marcat per la superioritat física dels olotins, que també van mostrar una gran efectivitat de cara a porteria. La primera part va ser domini visitant però va ser l’Infantil A qui manava el descans amb un avantatge clar (3-1). La segona part va estar més controlada fins al 4-1 final. Els entrenadors assenyalen que cal anar ajustant els mecanismes del bloc i seguir tirant els partits endavant.

Cal Aguidó 2-2 CADET B

Partit en un camp complicat per les petites dimensions, tot i que el Cadet B es va saber adaptar realitzant una primera part molt seriosa, sortint a la contra i evitant ocasions del rival. Al descans, el marcador era de 0-1 i podria haver estat més ampli. Només començar la represa, el Cal Augidó va empatar i va pressionar fort, però els de Barnadas i Casas marcar l’1-2 i van tornar a perdonar més oportunitats. A falta de deu minuts, un penal a favor dels locals va suposar el 2-2 definitiu.

Gironès 5-0 CADET A

Un partit en un camp de dimensions reduïdes en el qual el Cadet A va discutir el domini del joc en els primers 45 minuts. El Gironès es avançar aprofitant una bola dins l’àrea que no es va saber rebutjar. A la segona part, els tècnics van retocar quatre coses per tenir més la pilota i no abusar tan del joc directe, però just començar, la UEO va desconnectar i els gironins els van marcar quatre gols en deu minuts. Una autèntica llàstima perquè el cos tècnic, format per Miquel Serrado i Eudald Botella, veia opcions d’entrar dins del partit. La nota positiva és que els jugadors van lluitar totes les pilotes tot i un resultat molt desfavorable.

JUVENIL B 2-1 Base Roses

Un primer temps força descontrolat amb anades i vingudes que no afavorien al Juvenil B, que va cedir molts espais a l’esquena de la defensa on els rosincs van fer mal. A la segona part, els de Luque i Barranco van gaudir de superioritat numèrica i això es va traduir amb més domini del joc per remuntar un partit que s’havia complicat al principi.

JUVENIL A 1-0 Premià de Mar

Primera part molt disputada davant d’un Premià molt correcte i amb un Juvenil A que va estar ben col·locat i va elaborar un bon joc. A la represa, els de Sánchez i Duran es van animar i van crear més ocasions. En una d’aquestes, el davanter Marc Pagès va marcar l’únic gol del partit i en els minuts finals la UEO va aguantar molt bé defensivament un resultat tan ajustat.

Foto portada: Isaac Planella

LA PROPERA JORNADA:

finde15-16o

Leave a Reply