Consulta el fullet de l’Olot-Terrassa

Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou un anàlisi de la plantilla del Terrassa FC, l’optimisme de la plantilla després del triomf a Nou Barris i les estadístiques de la competició (resultats de la jornada, classificació i calendari complet del conjunt olotí). En la secció del futbol base, analitzem el bon paper del Juvenil A i B, que van vèncer els seus partits, i es dedica la contraportada al CEF Boscdetosca, club garrotxí que ens visitarà a l’Estadi. El desplegable és un pòster de la gran família de la Unió Esportiva Olot.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i online:

CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL FULLET!

full1

full2

 

full3

Leave a Reply